fredag den 23. december 2016

Ombygging av låve til bolig

Denne gamle låven på Løveid skal bli til en drømmebolig med. Med vinduer på store deler av enden av boligen kan de, kanskje om et par år, . Gammel låve ble designbolig. Bygde om 6år gammel låve til luksushjem.


Sørum Går ombygging av låve.

På grunn av den svært så avstedsliggende beliggenheten er ikke boligen tilknyttet noe strømnett. Derfor produserer eierne egen strøm ved . Brannvesenet ser svært alvorlig på boliger og leiligheter som er i bruk uten at. Tønsbergs Blad funnet tegninger for ombygging av låven.


Hvilke regler gjelder for ombygging av driftsbygning til annet formål? Hovedhuset var i dårlig forfatning, låven likeså. I skjærgårdsparadiset Tvedestrand har en gammel låve som hadde stått ubrukt i år blitt det nye hovedhuset.

For eieren var det ikke lett å se den løsningen . Limtre brukt synlig i bærende konstruksjoner sammen med gammel konstruksjon. Arkitekt: Patrik Skjærsta nå . Et av parets ønsker var at låven skulle være bygd opp igjen med gamle. Som bolig har leiligheten på låven all tenkelig komfort, blant annet . Selv om fjøset har gjennomgått en betydelig ombygging , er mye av det . Søknad fra Arnulf Bergsta Foldvik i Gratangen, om tillatelse til ombygging av fjøs på gnr.


Naturlig ventilert, dynamisk isolert bolig med kakkelovn. Ombygd låve til lokaler for kunstnere. Bolig med fleksibel planløsning, mulighet for flere hybler. Eiendommen ligger innenfor det eldre verneverdige bygningsmiljøet i Høllen like syd for kommunesenteret . Nå skal det lages et forprosjekt for fire andre låver i Myra sentrum. Huset er et ombygd varangerhus i Skallev, og har opprinnelig tilhørt Håkon Baunas mormor, Grethe Julkunen.


Eiendomsmegler overrasket over at ombygd fjøs ikke tiltrekker seg flere interessenter. Boliger til vanskeligstilte på boligmarkedet.

Flere universelt utformede boliger , bygninger. Ombygging av låven gjorde det mogleg å ta vare på ein. Slik ser det ut når en falleferdig låve full av skrot blir gjort om til bryllupslokale. TotalrenoverteHuset har vært gjennom flere runder med ombygging og.


Kanskje kjenner dere noen som eier en bolig med stor hage eller en . Husbanken si nye rolle i tettstadsutvikling - Hordaland fylkeskommune. Har en gammel låve som står på betonpåler. Men det kan selvfølgelig hende det har vært en ombygging tidligere, som gjør den overflødig.


Kommunen kan gi tillatelse til bruksendring og nødvendig ombygging og rehabilitering av. Leilighet nr Leest Country Style, ombygd låve , med utsikt over innsjøen. Beliggenhet med utsikt over.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg