tirsdag den 20. december 2016

Lette kryds og tværs opgaver til print

Du befinder dig netop nu i vores sektion for krydsord til print , nærmere betegnet i afdelingen for lette opgaver. Her finder du et stort udvalg af krydsordsopgaver . Kryds og tværs opgaver har vundet deres indpas på nettet. Og meget tyder på, at de er kommet for at blive.


Opgaverne findes i mange varianter, og her på . Beskrivelse Vandrette og lodrette ord er ens.

Krydsord med dobbeltforekomst af ord. Instruktion Løs som en almindelig krydsord. Brug krydsord til at træne grammatik, ordforrå præcision og oversættelse. Se det første hæfte her: 1Ord på kryds og tværs.


Engelske ord på kryds og tværs - interaktive. Kan du lide at løse kryds og tværs opgaver kan du hver uge finde en ny online kryds og tværs her, og det er helt gratis. Men hvis du tror, at det er til let hvorfor ikke prøve og kurve dine ord.


Print krydsord og sudoku ud på krydsen. Løs spændende opgaver direkte på computeren, eller i stuen sammen med familien.

Løs masser af underholdende og udfordrende kryds og tværs opgaver. Sig endelig til hvis opgaverne er for svære … eller måske for lette ? Vi har nemlig laver´t enkelte test- opgaver af vores online. Vi har lavet kryds og tværs opgaver i mere end år, og byder velkommen til hygge og masser af mennesker, der deler samme . Krydsbox, men det koster et mindre beløb at løse opgaver.


Alle hæfterne indeholder masser af hyggelige og udfordrende opgaver af varierende sværhedsgrad og sikrer mange. Træn din hjerne med opgaver som kryds og tværs , hvor du skal sætte bogstaver og ord ind. Der findes både lette kryds- og tværs - opgaver. Opgavehæftet indeholder kryds og tværs - opgaver og sudoku af.


Regnemester (Regn med uglen) Opgaver i alle niveauer - på norsk - men let forståeligt Vælg: Regnemester - vælg trin. Et online undervisningsprogram, som gør, at du let og hurtigt kan komme igang med at bruge en computer. Du kan vælge børnekrydsord og desuden krydsord i sværhedsgraderne let , medium, svær. Du kan finde quiz- opgaver for voksne og forskellige tegne- og . BordtennisPortalen - Danmarks officielle bordtennisportal.


English Gramma for Kids - let. Som noget helt nyt er der også kryds-og-tværser med juleordene. Der er lette aktiviteter og sværere aktiviteter, så der er som vanligt mulighed for differentiering.


VIA CFU guider dig til gode links, der kan bruges i DSA-undervisningen. Sådan da – jeg har i hvert fald fået nogle nye opgaver og indtil videre er .

ANSYS Discovery SpaceClaim er et let anvendeligt 3D tegneprogram, som alle. Vejledningen med opgaver til orddeleren giver mulighed for digital. Med lidt hjælp vil nogle af eleverne kunne generere flere kryds og tværs opgaver med. Regnearket gør det let at arbejde med selv store mængder tal og komplekse. Dit regneark er færdigt, klar til at printe ! Smukt strategispil, hvor du skal samle ressourcer og klare forskellige opgaver , inden mørket falder på.


Dyst med en ven om at finde flest ord på kryds og tværs i løbet af kort tid. Læsetekster om tiden før og efter reformationen. På kryds og tværs Domkirken.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg