fredag den 9. december 2016

Skifertag montage

Kvadratiske plader til diagonal montage. MONTAGEVEJLEDNING SKIFERTAG. Naturskifer er et produkt, der er dannet af kvarts, ler og mineralet glimmer, som gennem millioner af år.


Montering af Cembrit skifer. Der henvises til anvisningerne fra Tekniq (Dansk VVS) Tag og Facademappen, hvad.

Leveres med hjørneafskæringer. Opbygning af tagfod ved skifertag og fast undertag. Overflade præget med struktur som natur skifer , kanterne med “brækket” udseende. Dette betyder, at vi har stor erfaring med både montage af nyt skifertag og renovering af allerede eksisterende skifertag.


Vi udbyder en række af skifertage i både . Det findes i to versioner, den billigste måde er Skifer i Fibercement og den dyre i naturskifer. Skifertag er et ganske pænt og holdbart tag.

Skiferen er forhullet til montage med ca. Det har altid været blikkenslagerens metier at lægge skifertag. Og selvom der ikke længere lægges mange skifertage i Danmark, er det stadig et håndværk, . Københavner Snefang til montage på tagflade: Konsollerne monteres . Ved montage af Bond direkte på eksi- sterende skifertag , rettes tag op med.


Tlægte over de eksiste- rende spær. Diagonal lagt skiffertag fra Justesen Tømrer og Snedker. Vi har efterhånden lagt mange tage rundt om i Vesthimmerland kommune.


Din søgning på skifertag randers gav firmaer og du har nået enden af ​​listen. Komproments skifertag er alle med års produktgaranti. Vi udfører svejsninger med og uden certifikater i både sort . JNG Montage added new photos.


Rep af skotrende på skifertag i Tjæreborg. Image may contain: sky and outdoor. No automatic alt text available.

Læs mere om taghætten og det forskellige tilbehør i vores brochure! Er afstanden A 2mm eller derover,. Click Fit til tage med skifer!


For nem og holdbar montage ! Til solceller monteret på tagskifer bruges der specielle tag skifer kroge. Krogene er fremstillet i rustfrit.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg