torsdag den 29. december 2016

Trendfarver 2017

Inviter sommeren indenfor i din stue. Vi har sammensat en sommer-farvepalet, som helt sikkert vil inspirere dig. Se, hvordan kan du få de nyeste farver ind i hjemmet og være med på moden på boligfronten.


Effektiv kompression i farver, som fremhæver din hudtone perfekt. Hudtoner er moderne – ikke bare . Dette spektrum af lette hvide og neutrale farver fungerer som perfekt kompliment til de stærkere trendfarver og medvirker til at de oplevet endnu flottere.

Det binder sammen med det øgede opmærksomhed for klimaændringer, nye begyndelser og ægte miljøbevidsthed. Har du også ventet spændt på, at TØJ skulle afsløre årets Pantone-farve? FREYA Special Edition fås i butikkerne fra den 15. Bolig: Har du styr på efterårets trendfarver ? Efteråret bugner med brændte, sydlandske farver i . Pressalit Scandinavia PLUS toiletsæde kommer nu i nye flotte trendfarver. Indret dit badeværelse med nye flotte farver.


Den er frisk, skarp og allerede en favorit hos Prada, Céline, Balenciaga og Chanel. Farven er en let støvet lilla, som skifter mellem lilla og grålig, alt efter hvordan lyset falder på den, og alt efter hvilke andre .

Mindst lige så vigtigt er trendfarverne på som vi kigger på i dag. Her kan du se alle Sadolins . Ved det danske label FUSS finder du en verden af elegante puder og ekstremt bløde plaider. FarvepaletterMalerfarverBørneværelseBrudesvendeFarveskemaer Soveværelsesideer. Så er det atter blevet tid til messer, indkøb og modeevents. Der ligger alle dine trendfarver og farvesammensætninger.


Notesbøger i de nye trendfarver. This Pin was discovered by Stefanie Hindberg. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest. Mas, pensar em alguns cômodos da casa para terem um clima . Sådan bliver årets trendfarver til - Berlingske. Bed RoomColor SchemesViolets SleepDormColour SchemesRoomBedroomColor Palettes.


Der er også tendenser, der går i den modsatte retning. I temaet Styrke finder man flere kraftige farver såsom denne sennepsgule. Tilføj til favoritter Fjern fra . Danskerne søger mod mørkere nuancer i hjemmet, forudser Dyrup. FORMLAND er bestemt et ste hvor der er muligheder for at møde de kreative producenter og få .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg