søndag den 18. december 2016

Antikviteter sverige

Din guide till antik - Sverige ! Länkar, antikhandlare, auktioner, nätbutik, m. Köp och sälj nytt, begagnat och antikt på Lauritz. Nordens största internetauktion och bjud dygnet runt på alla online-auktioner. Berglöfs Antikhandel köper och säljer antikviteter samt äldre konst av hög.

Sweden Antique and Decoration AB ett familjeföretag med en av Sveriges. Handlarna i Sveriges Konst- och Antikhandlareförening tillhör de främsta och. Vi tillvaratar konst- och antikhandlarnas intressen, att verka för ett gott samarbete i branschen samt måna om kvalitet och kulturarv.


Strax utanför Göteborg ligger en av Sveriges märkligaste. Antik -Harry startades i början av 90-talet av Rolf Wiktorsson. Intresset för gammalt och antikviteter har funnits sedan barnsben tack vare föräldrarna.


Marknadsplatsen för konst och design av kvalitet.

Auktion online - inredning och design, möbler, konst, smycken och klockor. Bukowskis Björn Extergren berättar om vilka antikviteter som är inne just. I Sverige har vi länge sett avskalade hem i naturfärger, det har varit . Varor från sekelskiftet likväl som dagsfärsk design. Genom deltagande på mässor runt om i Sverige når vi en bred kundkrets från hela . Låt oss inspirera dig med en utvald blandning av fantastiska antikviteter och inredningsföremål. Nya spännande föremål att inreda ditt hem.


Och så hittade vi dem i lilla Sverige ! Kontakta uppvisar butikerna direkt via e-post. Barnebys har allt du letar efter bland antikviteter , konst och design. Vi gör världens alla auktioner tillgängliga i en enda sökning.


Varför nöja sig med ett litet land som Sverige , eller för den delen de över 7miljoner människor som finns i Europa, när det finns över en . Vi i Sverige har kanske det främsta utbudet av antikviteter i världen eftersom vi varit förskonade från . Inredning och inspiration i klassisk stil. Status, adress mm för Bowallens Antik.

Sätt personlig prägel på ditt hem med antikviteter och second hand-prylar från en charmigt kitschig kuriosaaffär. Fynda antikviteter i vår fullmatade auktionskalender. För att förenkla jakten på antika . Håll koll på nyheter om antikviteter , samlingar och auktioner. Varje år förs en mängd kulturföremål ut ur Sverige.


I Moheda, mellan Växjö och Vrigstad finns Östregårds antikt och loppis. Här hittar du gamla antika saker och loppis. Sommar är lika med auktioner för många norrbottningar, kanske speciellt för Peter Höggren. Han är nämligen en av dem som jobbar med . Vi har ett av Sveriges största sortiment av Rörstrand keramik.


Vi har samlat adresser tilll loppisar i hela Sverige. Loppis, antikviteter , shabby chic, vintage och kuriosa hittar du här.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg