mandag den 12. december 2016

Automatsikring 12v

Kompakt automatsikring i god kvalitet for montering på DIN skinne. Solcellepakke 200W (2x100W) til Hytta - 12v. Eventuelt, hvor finner jeg tak i 12v atomatsikriner? Noen som vet om det er mulig å få tak i 1amp.


Noen her som vet hvor jeg kan få tak i 12v automatsikringer som. Eller, jeg kunne jo funnet ut det ved å prøvebelaste en vanlig PKPM automat med 12V. Plassbehov under dashbord: 18mm x 35mm. Av typen effektbryter og godkjent som adskiller. Monteres på mm DIN-skinne.


Den er med C karakteristik og kan bryte en strøm på maks. Vi sender ordren din samme dag som du bestiller! Ankervinsjpakke Maxi - 12V. NB1-63H er Chint standard automatsikring med meget store anvendelsesområder.


Installeres etter styringstavla og virker på samme måte som et vanlig sikringskap. Cooper Bussmann Termisk automatsikring til biler, 15A, 1-Polet. Sikringskap for 12V solcelleanlegg. Phoenix Contact Termisk automatsikring til biler, 7. Innebygget automatsikring (bimetal).


V stikkontakter (jordet), DC12V (maks 3A), automatsikring på 230V og 12V , AC voltmeter, oljenivåvakt, stort luftfilter, stor lyddemper, overliggende . Highspeed-vinsj med 500W motor for 12v spenning. Vinsjhuset er produsert i AISI 316L syrefast stål og komposittmateriale, for lav vekt og lang holdbarhet. POPP transformator er en ekstern strømkilde til POPP Z-Wave røykvarsler og sirene.


Med denne installert trenger du aldri å tenke på å bytte batterier i . Opgraderingskit til Lewmar 58ST skødespil, kit indeholder motor, relæ kontakt og automatsikring. Kobler ankerspillet fra ved . Automatisk sikring til 12V og 24V.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg