mandag den 25. december 2017

Giftige planter børn

Mange af de helt almindelige haveblomster og - planter er giftige for dit barn - se listen over de otte mest almindelige her Foto: Polfoto. Der findes en lang række giftige planter udover dem, der er angivet i denne artikel. Er du usikker på, om den plante, dit barn eller du selv . Der er hundredevis af buske, planter , bær som kan være giftige for børn , og det er derfor en god idé at du sætter dig ind i, hvad I egentlig har i . Hold øje me hvad dit barn putter i munden.


Farvestrålende planter , bær og ikke mindst svampe, lokker - men de kan være farlige.

Stikkelsbær, ribs og solbær er skønne og sunde, men haven byder også på bær og planter , som kan være giftige for især børn. Grønne planter er et hit i indretningen - men ikke for små skabninger. Haven er et paradis, især for børn , men i paradiset lurer en slange i form af giftige planter og bær. Der er mange planter, som er giftige nok til at . I de fleste haver findes der giftige planter , ofte mange.


Også i haver, hvor børn leger og undersøger omgivelserne. I kan selvfølgelig vælge at fjerne dem alle. Er du lidt nervøs ved at beholde eller fylde haven med giftige planter ?

Eller får hensynet til børn eller børnebørn dig til at modstå din svaghed for de kønne . Galnebær (Atropa belladonna) indeholder giftige alkaloider. Der er arter som er så farlige at de ikke bør dyrkes i haver, hvor der færdes . Det er langt vigtigere at oplyse de lidt større børn om farerne og lære dem at omgås giftige planter , end at fjerne alle giftige planter fra haven. Læs hvordan du børnesikrer din have. Få en liste over almindelige haveplanter, der er giftige for dit barn , så du kan tage dine forholdsregler.


Hele planten er svært giftig og bare kort tids sutting på bladene kan gi barn forgiftning. Se også artikkelen om førstehjelp ved inntak av giftige planter. Det er skønt at have en have, hvor børnene kan rende frit, men det er vigtigt at være opmærksom på de giftige planter , hvis børnene kan finde . Det synes jeg ikke, men jeg vil til hver en tid anbefale at omgås de giftige planter med omtanke. Er der børn i haven, så lad være med at dyrke . Som forældre til små børn skal man være opmærksom på, at havens herligheder også kan være giftige for de små nysgerrige poder.


Hvis dit barn har spist eller rørt en giftig plante. Mange planteforgiftninger er fredelige og behøver ikke behandling. Jeg har ladet mig fortælle at de fleste af de gængse stueplanter er giftige , hvis de spises.


Desværre er nogle af havens planter mere eller mindre giftige , og det kan være en god ide at undgå at plante , især de mest giftige , i haver, hvor små børn leger. Her kan du læse om fem giftige planter , som er almindelige i vores have.

Giftige planter i haven er ikke en sjældenhed. Så sant det blir gitt kort tid etter uhellet, kan det redusere opptaket av plantegifter i kroppen og dermed . Selve skyde- håndtaget sidder placeret, så et lille barn umuligt kan lukke sig selv ud i trafikken. Børn undersøger verden ved blandt andet at smage på den, og det kan betyde, at de får spist nogle af havens giftige planter.


GIFTIGE PLANTER : Flere giftige planter kan ha både bær, blomster og. Små barn nøyer seg nemlig stort sett med å smake for eksempel på et . I Ikea kan man udover møbler også købe blomster til hjemmet. Se her hvilke planter der er giftige og som du skal passe på i den danske natur,.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg