mandag den 18. december 2017

Vejret på nordkap

Ti-dages vejrudsigt for Nordkap. Maksimum- og minimumtemperaturer, nedbør og vind. Se den aktuelle vejrudsigt med temperatur, vandtemperatur og nedbør, og sammenlign det historiske klima med vejret i Nordkap lige nu.


Forbered dig i god tid ved at kende vejret i løbet af dit ferieophold i Campingplads Nordkapp i. Du tager på ferie, men hvordan er vejret i Honningsvåg? Zoovers 14- dages vejrudsigt!

Højeste dagtemperatur grader. Havde en ide om at tage på tur til Nordkap fra d. Hej Bent - temperaturen og vejret kan være problematisk så tidligt. Norge juni-juli eller august? Varmt på Nordkap - TV - Vejr vejr.


Selv om solen ikke går ned ved Nordkap på denne årstid - så er det alligevel en bedrift, at man her til morgen kl. Vær forberedt på, at vejret kan være alt fra midsommerligt til vinterkoldt. Langsigtet vejrudsigt for Nordkap. Aftenbadning eller solbadning om .

Sommerkrydstogt til Nordkap – Midnatssolens Rige. Skandinaviens smukkeste sørejse langs . En dag før beregnet, men vejret var usædvanlig fint, så jeg holdt på, og allerede onsdag aften nåede vi rejsens første mål. Honningsvåg er porten til Nordkap , og vi tager en bustur ud til selve Nordkap for at besøge Nordkaphallen. Nordkap og Lofoten, besøger Nordnorges vigtigste byer - Tromsø og Alta, inden vi.


Aalborg - Lakselv - Nordkap. Nøyaktig vejrudsigt i Nordkapp. Detaljeret vejrudsigt i 1-dage i morgen, dagen, kvelden og natten. Nu er der i tusindvis af campister, der har rejst til Nordkap , ikke mindst i de senere år,. Flyrejse til Nordkap med specialisten.


Lofoten og Nordkap giver tid til at få sjælen med. Oplev magiske Trollfjorden og midnatssol. Dansk rejseleder langs den Norske kyst. Grindste og onsdag den 11.


Nordkap om aftenen med snigende havgus. Vejret har været med de to cyklister, . Kappet er notorisk berygtet for dårligt vejr og pludselige tågebanker og uvejr, der kommer . Besøger man Nordkap om vinteren kan man opleve et ligeså vildt fænomen, nemlig nordlys. Hold dig ajour omkring vejret på din rejse.

Få opdaterede vejrudsigter på dmi. Træt af triviel rejselitteratur og inspirationsjagt på nettet? Så snup din drømmerejse i trailerformat.


Grib chancen og tag med på vores store Nordkap -rejse til midnatssolens rige. Vinden var dog lidt imod os, som også betød at vi måtte bruge lidt flere kræfter, end vi helst ville. Vi oplever udsigten fra Nordkapklippen 3m.


Nordkap har tiltrukket eventyrlystne sjæle fra hele verden i århundreder. Det uforudsigelige arktiske vejr og kontrastfyldte årstider har skabt dyr og planter og . En 56-årig cykelrytter fra Mønsted er trillet ind over målstregen i den Sydspanske by Tarifa - efter en måned i sadlen helt uden hjælp.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg