tirsdag den 19. december 2017

Design redesign valgfag

Denne veiledningen gir tips og råd til lærere om hvordan de kan arbeide med læreplanen i valgfaget. Eksempler på variasjon i innholdet i valgfaget design og redesign. Halten, Trine Leer, Solveig Nygaard og Linda Westgaard.


ELEVBEDRIFT I VALGFAGET DESIGN OG REDESIGN. Samfunnet er avhengig av kreative og innovative samfunnsborgere som omsetter ideer til nye .

Hovedområdet omfatter utviklingen av ett eller flere produkter med utgangspunkt i egen idé. Velkommen til valgfag Design Redesign. Vi holder stort sett til i Kunst og Håndtverk-rommene (også sløydsal). Der arbeider vi med materialer som kan være alt . Valgfaget er strukturert i to hovedområder. I denne fagplanen er det ført opp mye mer innhold enn man rekker å gjennomføre.


Mulighetenes skole – med trygghet, ansvar og respekt former vi framtida.

RSPLAN I DESIGN OG REDESIGN , VALGFAG. Dokumentere ulike løsninger i. Lage et funksjonelt smykke i tre etter eget design. Skrevet av: Maren, Silje, Tuva og Maja.


Ra ungdomsskole tilbyr følgende fem valgfag : Sal og scene. Design i tre vil bli en del av valgfaget design og redesign. Hjemmeside for Menstad Ungdomsskole i Skien, Telemark. Er du miljøbevisst, kreativ og praktisk anlagt? Vi trenger flere alternativer når det gjelder valgfag på skolen.


På min skole har vi fire valgfag. Mange elever liker valgfag , og mange knytter høy trivsel til at valgfagene er. Har du lyst til å tegne og planlegge nye produkter . Design og redesign , fysisk aktivitet, sal og scene . Målet er gode undervisningsopplegg i design og redesign som valgfag i ungdomsskolen.


I følge lærer Liv Hege Sletten har elevene fått relativt frie.

Natur, miljø og friluftsliv. Insektenes skrik - valgfag design og redesign 8. På Skjervøy ungdomsskole har vi forskjellige valgfag elevene kan velge mellom. Hvis du trykker på linken ved . Utveksle​ ​synspunkter​​om verdien​​av​​ design ​​og​​ redesign ​​i​​et​​miljø-.


Torsdag mai skal de elever i 8. Dette foregår gjennom forskjellige prosjekter som . Oppdatering fra valgfag design og redesign. Kranser på døra er normalt til Jul her i Norge. Prøveoplæg til afgangsprøven i håndværk og design som valgfag. Henvisninger til projektbeskrivelser om håndværk og design.


Elevene på ungdomstrinnet har timer valgfag i uken.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg