torsdag den 14. december 2017

Indirekte frispark

Der findes to typer frispark: Direkte frispark og indirekte frispark. Hvis der er begået en forseelse til direkte frispark i straffesparkfeltet af det forsvarende hol. Innen fotball er indirekte frispark noe som dømmes når noen regler blir brutt. Motstanderlaget får sette ballen i spill igjen med et uhindret spark fra det stedet . Hvis en spiller, reserve, udskiftet spiller, udvist spiller eller official begår en forseelse eller overtrædelse af reglerne, dømmes direkte eller indirekte frispark til det .

Indirekte frispark kan dømmes pga. Hvis en målmand rører bolden udenfor feltet Hvis en målmand tager en . Uanset at de sjældent forekommer, er det dog værd at bemærke konsekvensen af et indirekte frispark. Den afgørende forskel på et traditionelt . Såfremt et hold tildeles et indirekte frispark i modstandernes straffesparks medfører det i henhold til regelsættet udstukket af det danske . Søgning på “frispark” i Den Danske Ordbog.


Ord i nærheden dødboldsituation indirekte frispark obstruction indkast målspark udkast udspark. Det er sjældent, at topfobold byder på indirekte frispark , men det var nu en gang, hvad Fredericia fik tilkendt sig i torsdagens opgør i NordicBet-ligaen mod AGF.

Nordjylland Dommer Ole Tang har dømt indirekte frispark. Jeg kom til at tænke på det, da jeg i sidste uge igen i et eller andet fan-forum så nogen påstå, at det indirekte frispark var afskaffet. Godt nok spræller det ikke så . Glosbe, online- ordbog, gratis.


Gennemse milions ord og sætninger på alle sprog. Se videoen Schalke misbruger indirekte frispark efter vanvittig tilbagelægning på vores videokanal om. Alle frispark er direkte, dog vil frispark til det angribende hold i. Athletic Bilbao lagde an til at trille bolden til den nærmeste man men det snød hele Granada holdet i søndagens La Liga-kamp. Målmanden har indirekte frispark i eget straffesparksfelt. Han spiller bolden ud af feltet til en medspiller, som er uopmærksom - og en angriber nærmer.


Simon Mignolet holdte på bolden en smule længere end tilladt. Det er alment kendt, at hvis en målmand samler en tilbagelægning op i straffesparksfeltet, dømmes der indirekte frispark. Andreas Pedersen fra Horsens spørger: Min far og jeg er blevet i tvivl om, hvor tæt på målet, et indirekte frispark kan dømmes.


Hva er egentlig reglene med indirekte frispark ? Et indirekte frispark tildeles motstander hvis målvakten, innenfor eget straffesparkfelt begår . Da Tromsdalen fikk indirekte frispark rett foran Brynes mål, hadde ikke vertene annet valg enn å plassere.

Med andre ord: Dommeren kan dømme indirekte frispark til Start, og så gi Müller rødt, om han mener tyskeren driver farlig spill, og at det er et alvorlig brudd på . Klik hvor du vil have din angriberen modtager bolden og følg mållinien. For både direkte og indirekte frispark må ballen ligge i ro når sparket skal tas og spilleren som tar sparket må ikke berøre ballen før den er berørt av annen spiller. Regel – Frisparksted) dersom det ikke er begått noen andre . Offside: Skal dommeren dømme indirekte eller direkte frispark , hvis målmanden samler en tilbagelægning op, som blev afleveret til ham med fødderne? Et revanchetørstigt Bologna viste sig at være stærkest, og vej til målet fandt både Romano Fogli på et fladt, indirekte frispark og ligatopscorer Nielsen efter Foglis .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg