mandag den 18. december 2017

Hente brukte møbler

Har du noen møbler som du ønsker å gi til Fretex? Ring oss og vi avtaler tid til henting av møblene hjemme hos deg. Kontaktinformasjon finner du her.


Gjenbruksbutikkene er basert på salg av brukte varer som blir gitt til butikken. Mange av butikkene kan hente brukte møbler og andre gjenstander etter avtale. FOTO: Rolf Øhman Å hente møbler og ting er en egen jobb.

Det er ikke så mange med førerkort, men bæreglade menn er det mange av. Donere bøker, møbler , klær og ting for en god sak. Vi trenger både brukt og nytt. Bor du i Oslo eller i Drammensområdet og har møbler , bøker eller annet du vil . Møbellageret på Hamar ønsker brukte møbler og hvitevarer.


Ta kontakt med oss om du ønsker å kjøpe møbler til arbeidsplassen. Kanskje har vi akkurat det du har behov for av brukte møbler. Du kan enten hente på vårt .

Trykkimpregnerte materialer. Vi tar også imot møbler som vi anser kan gjenbrukes og henter da disse uten kostnad. Møbler som av ulike grunner ikke kan gjenbrukes leverer vi til vår . Vi har god vekst i mange av kategoriene innen møbler , både for til salgs. Dessuten kan de få folk til å hente tingene, fremfor å kjøre ting på . I Bruktbutikken på Sem kan du finne møbler , småinventar, servise, klær, bøker, hvitevarer, sportsutstyr,. Vi henter og bringer etter nærmere avtaler og priser!


Retur av brukte elektriske og elektroniske produkter (EE-avfall). Brukte møbler kan komme til stor nytte, bemerker hun. Har kjøpt en brukt sofa…og trodde det bare var å kontakte en med kassebil for å hente den. Men ble fortalt at det er bare de som har lisens til å . Henrik (20) og Ada (21) lager møbler til nytt utested i Trondheim.


Nå vil Transit komme og hente møblene for deg - uten kostnad. Samme lege skal ha erklært pasienten arbeidsufør og skrevet ut sykmelding etter sykmelding. Det er for tiden ingen aktiviteter i kalenderen. Vi anbefaler deg å prøve igjen senere, eller benytte lenken nedenfor for å se faste tilbud og kontaktpersoner.


Nå kan de brukte møblene dine få nye eiere!

I utgangspunktet har vi avtalt at Transit henter møbler osv. Vi har solgt tonn med møbler i løpet av vårt første driftsår. Det er møbler som ellers ville blitt kjørt på søpla. Her kan du gratis levere gjenstander til gjenbruk som møbler , innredning, bøker, filmer,. Vi kan også hente og rydde dødsbo.


Vi tar imot det meste(kopper og kar, duker, puter, møbler etc. etc), også klær og. Vi rydder ikke dødsbo, men kan komme å hente fra dødsbo.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg