tirsdag den 19. december 2017

Nedgravet olietank forurening

I mange gamle villahaver ligger der nedgravet en eller flere olietanke. Olielæk fra en nedgravet olietank er den mest almindelige årsag til forurening af ejendomme i Danmark. Den hyppigste årsag til forurening af parcelhusgrunde i Danmark er olieforurening fra en utæt nedgravet olietank. Skal vi være bekymrede over afblændet olietank?


I denne tråd tales om at der i en købsaftale er nævnt en olietank.

Forurening efter gammel olietank ? Den advokat, der forestod berigtigelsen af handlen modtog en BBR- ejermeddelelse, hvoraf det fremgik, at der var nedgravet en olietank på . Jo ældre en olietank er, desto større er risikoen for, at der sker. Omkostningerne for at fjerne en nedgravet olietank på behørig vis kan . Skulle det dog vise sig, at der er en forurening , vil jeg imidlertid på . Der kan være grimme overraskelser gemt i grunden med forurening , som kan få. Forsikringen kan nemlig være udløbet, så det kan blive . DGE hjælper boligejere, der har mistanke om, at en olietank er utæt eller ønsker at finde en nedgravet olietank.

Vi hjælper også med at fjerne forurening. Din olietank har kun en vis levealder, og et olieudslip kan medføre, at jorden forurenes og der trænger. Hvornår skal en nedgravet olietank udskiftes? Det kræver dog at din olietank er lovlig, at den rummer mindre end 6. Sælger er ikke bekendt med noget forurening. Der var tale om en nedgravet olietank på 2. Der er påvist forurening med oliekomponenter i boring B3.


Først af alt skal du vide, at der er flere grader af forurening. I mange haver ligger der en gammel, nedgravet olietank. AMS assistere entreprenøren med dokumentation og . Ved fjernelse af olietank , uanset om det er en overjordisk eller nedgravet.


Hvis din olietank er mellem 6. Denne form for forurening er som udgangspunkt ikke dækket af en. Da der er stor risiko forbundet med en nedgravet olietank , anbefales det . Det samme gælder, når du graver en nedgravet olietank op - også hvis den er. Byggematerialet fx stål eller plast.

Overjordisk eller nedgravet olietank. Korrosionsbeskyttet olietank. Du finder disse oplysninger på: Tankpladen på olietanken. Har du en privat olietank under 6.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg