mandag den 11. december 2017

Tjen penge på din bil

Det er dyrt at have en bil , især hvis du ikke bruger den så meget, men der er ting, du kan gøre, hvis du gerne vil tjene penge på dine fire hjul. Så er det måske på tide at din bil begynder at tjene nogle af alle de penge den koster dig om året, ind igen! HVORDAN KAN MAN TJENE PENGE MED SIN BIL?


Det er 1 gratis og du skal aldrig betale noget selv. Lej din bil ud når den står stille og tjen penge.

Gratis oprettelse og forsikring inkluderet. Du bestemmer selv hvem der lejer din bil. Det er ikke nødvendigt at eje en bil , men har man en kan man tjene penge på at leje den ud.


Del din bil med dine naboer via SnappCar: lær dine naboer at kende og få udgifterne til din bil dækket! Indtast din nummerplade nedenfor og find ud af, hvor. Hvorfor ikke udnytte din bil og slå den op på SnappCar?


Her kan du tjene ekstra penge på den.

Nogle af vores brugere har endda indtjent . Det kan nemt koste et par tusind kr. Men hvem gider køre rundt med reklamer på en bil for at få rabat et sted? Det er vel egentlig en meget fed fidus, og nogle nemme penge at tjene , men hvordan ville I have det med at leje bilen ud til fremmede? Vidste du, at du let kan tjene ekstra penge , ved at leje din bil u når du ikke selv bruger den? Få penge for din bil , når den alligevel står stille.


Du kan stille din bil bemaling til reklame. Betingelserne er, at du inkluderer en dejlig bil, og du har selv pænt opfører i . Står din bil og blomstrer i carporten, opfordrer flere hjemmesider til, at du tjener penge den ledige kapacitet. Men det kan ikke betale sig. Holder bilen i garagen i juledagene, kan du tjene penge på at udleje den i stedet. Mange ønsker nemlig at køre på juleferie i lejet bil.


En bil lidt ud over det sædvanlige kan trække penge ind ved udlejning til brudepar. Bare husk - at du skal betale skat af indkomsten. Kør med reklamer på din bil , og du tjener penge.

Samtidig får annoncøren en unik mulighed for at målrette budskabet til geografi, bilmærke, . GoMore er uden tvivl noget de fleste har hørt om, og da sikkert også noget de fleste har valgt at benytte sig af. Tjen penge på din bil med GoMore. Det fungere således at du giver dem nogle oplysninger og din bil og dens . Vælger du at sælge din bil til tyskerne kan du nemt tjene i gennemsnit op til 10.


Konceptet tjener flest penge hjem til ejere af nyere og dyrere bilerne, men er også rigtig. Lad Sjællands Automægler sælge din brugte bil - og tjen nemt 10. Vi kører dine ting fra A til B - billigere, hurtigere og nemmere. Bliv chauffør hos Mover og tjen penge , når det passer dig.


Biler , varevogne og liftvogne. Er du ejere af unik, smukke klassiske bil kan du registere dit køretøjer på vores omfattende database af klassikere, og tjene penge på din stilfulde investering. I dag skal vi snakke lidt om, hvordan du kan få penge ud af det du elsker mest i verden.


Når din bil svigter sin MOT eller har en fejl, der er for dyrt at reparere, og du beslutter dig for at kassere det, hvad er mulighederne?

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg