onsdag den 13. december 2017

Bostøttekontoret bergen kommune

Husbanken og kommunen samarbeider om bostøtteordningen. Vi hjelper deg med å søke om bostøtte elektronisk. Da kan du ha rett på bostøtte.


Boligetaten tilbyr bydekkende tjenester som lån til kjøp og utbedring av egen bolig, tilbud om leie i ulike kommunale boliger og bostøtte for økonomisk . Sliter du med å betale husleia eller boliglånet ditt?

Har du lave inntekter eller høye boutgifter i tillegg? Du har ikke rett til bostøtte hvis inntektsgrunnlaget overstiger øvre . Søknad om bostøtte (for beboere i kommunal bolig). Søknaden om bostøtte skal sendes til den kommunen du bor i. Bergen er eneste kommune der den kommunale . Servicekontoret kan bistå med søknad om bostøtte , som er en ordning som skal hjelpe.


Oslo kommune brukte ti prosent mer på sosialhjelp i fjor. Regelverket for bostøtte er endret, men det er skjermingsregler for uføre.

Skjermingsreglene gjelder de med uføretrygd som mottok bostøtte i . Alle som fyller kravene til behovsprøving skal kunne få bostøtte , med unntak av studenter. Huseiere ved gammel søppelplass vil stevne Skedsmo kommune. For enkelte betyr det en utgiftsøkning på . Gå inn på våre hjemmesider for å finne nyttig informasjon og skjemaer! For folk i en vanskelig økonomisk situasjon som bor i kommunale boliger, ser ikke styrelederen den store nytteverdien.


Trondheim kommune har to ulike støtteordninger, . Det kan bare gis bostøtte til boliger i lokaler som er godkjent til beboelse. Forslag nye retningslinjer bostøtte. Det er vanligvis kommunen som har kontakt med søkere og som tar imot søknader. Vi vil da ikke kunne få noe bostøtte , etter kalkulatoren.


Bostøtte kan alle søke etter nye regler gjeldende fra 01. Søkjaren skal gje opplysningar til kommunen om endra forhold som søkjaren forstår . Det var husstander med lavest formue som sto for store deler av besparelsen ( ) og mange av disse husstandene har allerede fått innvilget bostøtte igjen . Dersom søker ikke melder fra om endringer, vil eventuell feil utbetalt bostøtte kunne. Saksbehandler kommunale boliger og kommunal bostøtte.

Beboere i små leiligheter har fått større mulighet til å motta bostøtte. Ved å være aktiv på begge områder får kommunen større mulighet til å påvirke. Vil flytte hjemmefra og ta vgi Bergen. Hvis kommunen er i tvil, bør de be søker om å fremlegge bekreftelse på at boligen er godkjent. Omsorgsbolig, kommunal bolig, sosialhjelp, startlån, bostøtte , Nav-kontor,.


Stavanger skal fra og med 01.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg