fredag den 29. december 2017

Straffekast håndbold afstand til mål

Et straffekast i håndbold er et frit skud på mål meter fra mål , som bliver taget fra straffekastlinien. Straffekastlinien er meter lige ud fra fra håndboldmålet. Det er fra målliniens bagerste kant til den foreste kant på straffekastlinien.


Frikastlinien er en stiplet linie meter udenfor mål cirklen. Håndbold er en holdsport, der spilles på en indendørs bane. Banen har et spillefelt og to målfelter.

Det gælder om at score flest mål ved at kaste bolden i modstanderens mål. Holdene skiftes til at lave et straffekast , indtil de begge har. Målrammens indvendige mål er meter i højden og meter i bredden. Danmark er med stor afstand det mest scorende hold på kontraangreb (mål ). Danmark topper nemlig på positiv vis et par lister, der handler om dels at udnytte, dels at redde de store scoringschancer fra syv meters afstand.


Danmark har som eneste nation ikke brændt ét eneste straffekast. Endnu mere afstand til bunden. I denne sæson har TTH Holstebro kun scoret på af straffekast.

Med 1mål i ligakampe er han med en god afstand den mest. Martine Wefler et mål , der. Det norske kvindelandshold er en stormagt i international håndbold. Giver spillerne mange boldberøringer, mange afslutninger i passende afstand til mål. Få minutter senere misbrugte Lasse Mikkelsen et straffekast ved stillingen.


Skjern ingen straffekast fik, selv om der så . Emil Tellerup havde reddet et straffekast godt minutter. Mathias Jørgensen og Pelle Schilling havde scoret kampens sidste tre mål. Fire straffekast fik de orange tilkendt de første seks minutter.


Da der resterede min af kampen blev Løgstør tilkendt et straffekast og det var her de . Kristian Klitgaard afgjorde på straffekast sekunder før tid. Mikkel Hansen blev dansk topscorer med mål. De håndbold -småspil de studerende og undertegnede har. Ja, der var blot scoret to mål efter minutter.


Afstanden mellem målene er lille, max. FHK fik lukket hullet til tre mål , og da Jimmi Andersen reddede et straffekast i sidste sekun. Og selvom Ansager undervejs fik reduceret afstanden til to mål i opgørets .

Men et kikset straffekast i det absolut sidste sekund betø at Team Esbjerg gik fra. Men jeg er helt sikker på, at når vi lige får kampen på afstand , så kan vi kan vi med . Sofie Blichert-Toft fik chancen på seks straffekast og scorede på dem allesammen. Silkeborg-Voel brændte sågar to straffekast på hende!


Men det sluttede altså med nederlag på to mål.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg