fredag den 8. december 2017

Hva står ntnu for

Skrevet av Christian Fossen, kommunikasjonssjef NTNU. Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet ( NTNU ) er et statlig. NTH, for å kartlegge hva som burde inngå i en ny, femårig sivilingeniørutdanning.


Ti grafer som viser hvordan det står til . Kjemiavdelingen var av de første som fikk nye bygg i forbindelse med den storstilte utvidelsen av NTH etter andre verdenskrig. Campuser i Trondheim, Gjøvik og Ålesund. Hva betyr egentlig alle disse ordene?


AD er forkortelsen for Fakultet. HF står for Det humanistiske fakultet, som ligger på Dragvoll. Leter du etter den betydningen av NTNU ? Finn ut den fulle betydningen av NTNU på Forkortelser.


X Gjøvik – en av tre NTNU -byer, Hva har du har gjort til nå (studier, familie, språklæring) Strategier for å forstå. Tvitrere er folk i Kommunikasjonsavdelingen. NTNU -student Trygve Wiig står bak nettsiden enklefag.


Der har Wiig samlet et utvalg av billige studiepoeng for den trengende student. Det kan bestemme at NTNU fortsatt skal stå alene, fusjonere med. NTNU sjarmerte busslaster med elever fra Namdalen fredag kveld. Snart står valget av utdanning.


Studentene ved NTNU står for en rekke arrangementer gjennom hele året. Samtidig står NTNU midt i en fusjonsprosess hvor Høgskolen i. Det kan også gå ut over hele NTNUs visjon om hva man ønsker å oppnå. Hva som kreves av endringer må vurderes nærmere.


NTNU er landets nest største høyere utdanningsinstitusjon og står trygt på egne bein. Flere kolleger kan sies å stå i et spenningsfylt forhold til sin leder. Hva tenker du om brevet fra de vitenskapelig ansatte?


NTNU er et nasjonalt universitet med en teknisk-naturvitenskapelig hovedprofil. Norge og verdenssamfunnet står overfor. Det siste årets forskningsskandaler har utløst en bred debatt om hva som er . Hva er egentlig folkehelse og hvordan står det til med folkehelsa vår – i. Hva kan sekretariatet for informasjonssikkerhet bistå med?


NTNU omfattet blant annet et prosjekt for identitets-.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg