onsdag den 20. december 2017

Gamle glas med slebne stjerner

Utroligt flot stykke gravørarbejde med krone, stjerner og årstal samt hilsen på fod. Glas , Vinglas, ukendt, Tre stk. Vinservice , flotte krystal glas med slebet kumme.


Denne har , til forskel, slebet en stjerne i bunden. Klart glas med Oliv Slibning og Facet Slebet Kumme. Gorm den Gamle glas med egeløv slibning.

Holmegaard glasværk, Stjerneborg, krystalglas med slebne stjerner og bånd uden slibning på knop. Gammelt glas med slebne stjerner og slebet kant. Sjove gamle grønne hÃ¥ndlavede glas pÃ¥ fod med bær pÃ¥ kumme.


To pokaler med ciseleringer og indgraveringer herunder . Ebba vinservice fra norske Hadeland med slebne stjerner og spidse oliver. Den har glaspest som det ses på . Ved de mundblæste flasker fanger glaspusteren en klump glas an på piben, og blæser ned i. Hvorimod de gamle forme, der er lavet af ler, og ikke altid var helt perfekte,. England og deres slebne krystalglas bliver stærkt efterspugte i hele Europa.

Samlerhuset - Porcelæn, glas og bestik. Se de store udvalg i vores Webshop. Almue glas , Røgfarvede fra Holmegård - se liste. Bøhmisk Krystal røde vaser eller drikkeglas med guldkant og slebne.


I sin bog Gamle glas og karafler s. Gamle og antikke møbler-lamper-porcelæn Fra Gl. Anvendes det slebne bor i en alm. Fordelene opnås ved anvendelse i stationære . Skålene med den bølgende slebne kant og riller forneden, er efter alderen i rigtig pæn stand med næsten.


De saltkar har matslebet bund med stjerne og fint mønster i siderne. Product was successfully added to your shopping cart. Venus af de Gamle er afbildet, at Kor se t bære r Kugle n, . Tæt på var det bare sten og glas og metal, som var bygget sammen.


Det gamle ptolemæiske verdensbillede var under forandring! Her i gruppen kan du sælge fortrinsvis danske antikke glas. Flot facetslebet stjerne i sort celestial krystal. Er meget elegant og det slebne glas giver en smuk og skinnende effekt.


Den enorme sydafrikanske Cullinan-diamant blev til Afrikas Stjerne. Det fortælles, at Cullinan fik fremstillet en kopi i glas.

Det blev til Afrikas Store Stjerne , der med sine 53karat var verdens største, slebne diamant, samt ti andre, .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg