onsdag den 13. december 2017

Volierenet plast

Kvalitets plast net til hus og have. Fuglenet, hønsenet, espalierenet, net til havehegn,. Vi fører en bred vifte af volierenet i mange længder og højder i galvaniseret tråd. Minktråd og volieretråd til udendørs brug.


Galvaniseret ekstra meget samt aluzinket.

Herunder finder du alle de forskellige størrelser i volierenet , minktråd og volieretråd. Der er et stort udvalg til både indendørs og udendørs brug. Anvendes til hønsegårde og kyllingebure, samt voliere og hegn med små masker, hegn til alle smådyr. Flere kvaliteter og maskestr.


Vi har altid den rigtige pris og 3. Vi skræddersyer volierenet , som er fremstillet af UV-behandlede fibre. Se varebeskrivelse Se specifikationer. Fodertrug i plast til ophængning i volierenet.

Grill til foderautomat i rød plast FA 007KG A. Foderautomat i plast med løs grill, hvid overdel og rød bund. Volierenet LUX, maskestørrelse ½ x ½ - Ømm, GALVANISERET. På DBA finder du altid et godt tilbud på både nye og brugte varer til salg. Det næste problem er, at volierenet har en bredde på kun m. Havehegn plast er produceret af et HDPE og UV-behandlet plastmateriale med. Varje månad hjälper vi över miljoner svenskar . Vores udvalg at net til afværgning af skadedyr omfatter galvaniseret fluetvist, insekt- og fuglenet af plast , samt musetæt volierenet.


Derudover er vores udvalg af trådhegn til haven varmegalvaniseret og belagt med plast. Dette medfører, at et trådhegn er vedligeholdelsesfrit. Sideramme i aluminium Aluminiums voliere ramme mm aluminiumsprofiler samlet med hjørnesamlinger i plast Med Esafort tråd Monteret 1x 2cm. Til flytbare og midlertidige indhegninger. Anvendes til alle former for polybån polyreb og tråd.


Plastmo tagrende grafit plast. Murrister plast produkter. Klassebilleder, artikler og materialer fra generationer.


Bunden er med volierenet , sat på med kramper og derefter foret med perforeret plast , så vand kan løbe fra.

Planterne sættes i planteul der . FUGLENET PLAST 18X18MM GRØN 10X2M. NORUP VOLIERENET ½ X GALV. NSH INSEKTNET PLAST HVID MASKESTR.


De fås også kun med plast eller rustfri i maskestørrelser 25x25mm, desværre. Sikrer forskriftsmæssig ventilation af hulmure.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg