tirsdag den 13. februar 2018

Brugte design møbler århus

Gode tilbud og billige priser på nye og brugte Andre arkitekttegnede møbler til salg på DBA. Anden arkitekt, Pelikan design , Trolley, Pelikan Design. Den er i fin stand og kan afhentes i Århus. Designet minder rigtigt meget om Finn Juhl, men designer er pt ukendt.


Levering på strækningen Århus -KBH, samt hele Fyn.

Hos KLASSIK Moderne Møbelkunst køber vi også brugte arkitekttegnede møbler. Online salg af brugte designermøbler på nettet. Herning Helsingør Kolding København Næstved Odense Roskilde Aalborg Århus.


Stort udvalg af brugte danske designmøbler. Jyllands største udstilling, Wegner, Børge Mogensen, Johannes Andersen, Arne. Køb og salg af brugte design møbler og møbelklassikere. Brugte designmøbler har stor gensalgsværdi.


Salg af Danske designermøbler - både nye og brugte , få renoveret og ombetrukket Danske møbelklassikere.

Toppriser gives for design - og kvalitetsindbo. Alt inden for designmøbler DesignGaragen tilbyder designklassikere til rimelige priser, så alle har mulighed for at erhverve sådanne kunstværker. Indehavere af Design -classic er Kirsten og Bo Martinsen. Det vil hovedsageligt være brugte danske designermøbler og lamper vi beskæftiger os me og med . De fleste af vores møbler er nænsomt renoveret. Vi leverer i hele landet - lige . Her får du nemlig steder, hvor du kan . Salg af antikviteter, design , retro og brugte møbler.


Nyt i bo har et stort udvalg af Danske Designmøbler. Alt i møbeldesign fra de store danske designere. Kom ind i butikken og se vores store udvalg af klassiske.


Shop online eller besøg vores butik i Århus. Gratis fragt ved køb online. Det er nu også muligt at købe vores arkitekttegnede møbler online.


Er du i besiddelse af et stykke møbel som skal restaureres er du også velkommen i vores . Der er nye strømninger på vej indenfor boligindretning og design.

Det er ikke bare de lette og enkle møbler , som mange danskere sværger til, men. Mange penge for to brugte IKEA stole, men da det patinerede. Elsker du smukt design og god kvalitet?


Så glæd dig til at gå på opdagelse i vores butik. Her er tre etager med unikke møbler , brugskunst og mode til moderne .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg