tirsdag den 6. februar 2018

Omsøm av gamle klær

Skaff deg en garderobe som både er miljøvennlig og unik, ved å forvandle brukte klær til sy-om-prosjekter. Kast deg på trenden og les vår guide her. Vi kaster kilo klær hver på dynga i året.


Kanskje på tide med litt gjenbruk? Fire designere gir deg råd i nett-tv!

På Bess Retro forvandler Lise gamle klær til nye stilige plagg. Det er det ingen grunn til å kaste klær. Jeg kjøper nesten ikke klær lengre, forteller en entusiastisk Silje. Panduro, mens andre plagg er redesign av gamle klær. Her fikk gamle klær nytt liv!


REDESIGN OG GAMLE KLÆR ER GØY! Dette er vel den enkleste formen for redesign som finnes: Et gammelt, sidt klokkeskjørt tirrer .

Nå har jeg hatt en liten syraptus, og produsert en liten sommerkjole til meg sjøl (til venstre) , og en til skrånaboen (til høyre). Omsøm er både morsomt, miljøvennlig og bærekraftig. La Jenny Skavlan vise deg hvordan du gjør om gamle klær og enkle . I tillegg har jeg sydd om et par gamle olabukser til han. Neste prosjekt er mormors gamle kjole!


Kjole- og draktsøm-elever forvandler gamle festantrekk til lekre ballkjoler. Les også: Gjenbruk og omsøm – et alternativ til årets skoleball. Andre Håndarbeiden-prosjekter: Slik gjenbruker du gamle broderte- og blondeduker. Henriettes innfall kom med en utfordring for litt siden om å vise fram redesign eller omsøm av gamle klær.


Hun har selv forvandlet en genser til . Av og til må man bare kaste noe, men kanskje kan du også se noen andre muligheter med gamle klær og boligtekstiler etter å ha lest dette. Kjole fra Fretex ble ny og festfin med enkel omsøm. Søsteren min og jeg ble enige om å fjerne den gamle overdelen på kjolen:. Laila Helen Bjørnsen fra Alvdal kommer og hjelper oss med omsøm av klær.


Finn fram noe du er glad i ,som du har lyst på en litt ny look på. Avslørte Mette-Marits nye gamle kjole.

Da snakket hun om klær , og om hvordan hun selv er vokst opp i loppemarkedsklær og. Gamle gensere og trøyer er blitt til nytt og sprekt treningstøy, ei avlagt. Med redesign og omsøm kan klær tas vare på og brukes om igjen, .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg