fredag den 16. februar 2018

Hytte uten fuktsperre

Du kan ikke se en dampsperre uten å fjerne kledningen i taket eller på veggene. Hvis hytta er isolert med mer enn 2mm og oppvarmet, så er svaret ja. Lurer på om noen har god på dampsperre.


Tyvek anbefaler jeg istedet for plast på hytte uten elektrisk oppvarming. Forhudningspapp eller plast ?

Dampsperre: Byggforsk, Glava, Rockwool, Reiersen og fire. Skal hytta stå uten oppvarming når den ikke er i bruk ? Ved rehabilitering av boliger er det ikke mulig å vurdere riktig løsning uten å ha. Anders Kirkhus i SINTEF Byggforsk.


Hytten er uten strøm, og holder kjapt minusgrader når vi kommer oss i. Siden hytte i perioder kan komme ned i -grader hadde jeg holdt . Resten av hytta er som sagt uten dampsperre.

Badet vill få to vegger som er yttervegger. Vi ser for oss fibo trespo plater på vegg og flis på . Vi er i planleggingsfasen av å bygge ny hytte. Men hva innebærer egentlig en dampsperre ? Saken er at han først mente jeg burde benytte fuktsperre , eller byggplast, i taket.


Vil det kunne fungere å legge fuktsperre mellom takstolene og klemme denne . Fuktsperre legges under til- farere. Samme skade oppstår på gamle loft når eieren legger på ekstra isolasjon uten å ha dampsperre under. Folk mener de kan det likevel og . Du mener at det skal være fuktsperre innvendig, uten å spørre om hva dette annekset skal brukes til og om oppvarming.


I dag bygges husene med god plass til isolasjonsmaterialer, eldre hus av tømmer , bindingsverk eller reisverk kan derimot være helt uten. Intello Plus er spesielt godt egnet for bruk på hytter og fritidsboliger som står. Lufttetthet i skjøter og overganger vil bli best når dampbremsen legges uten folder . Gongevann i Telemark er så gjennomtenkt at den framstår.


Den skal fungere optimalt så å si på ”egen hånd” uten å måtte være avhengig. Om ønskelig leverer de også elementer uten isolasjon, for innblåsing med trefiber.

Det er ikke nødvendig med fuktsperre , noe som er testet sammen med. En ny rapport bekrefter at hus uten plastfolie som dampsperre i liten grad har bedre uttørkingsmuligheter enn bygninger med tradisjonell . Vi kjøpte hytte (Mylla, Nordmarka) for ni år siden. Hva med resten av kjelleren ( uten gulv) mht fuktsperre.


Bygging av laftede hytter er en tradisjon man ønsker å ta vare.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg