mandag den 19. februar 2018

Opgaver med synonymer

Instruktion Klip begge figurer ud. Lim løsningen ( med stregerne) bag på opgaven. Eksemplarfremstilling, herunder print eller kopiering af . Opgaver med synonymerMis med blå øjneFind antonymer og synonymer Eleverne finder antonymer og synonymer til ordene i. Træneren er et ark med små forskellig opgaver , som i små træk træner ordforrå.


Læs om abonnement og prøveperiode.

Men nu fik jeg lige taget hul på det, så nu er der et par opgaver. Jeg har lavet spil fisk - et med antonymer og med synonymer. Bliv bedre til at læse og skrive mens du følger med i de seneste.


Ordforrådsopgave: Find synonymer (samme betydning) til disse ord:. Der er opgaver med synonymer og antonymer. Engelsk grammatik med synonymer Forfattere: Aase Herskind og Uffe Gravers.


Press Til denne grundbog herer evelseshæfter med integrerede opgaver : Nyt . Læs teksten om Æblehuset og beskriv hvordan afsenderen bruger synonymer i teksten. Træn ordforråd via ordspil med gloser eller grammatiske opgaver.

I denne opgave må du kun gå gennem de felter med navne på dyr og ikke fugle. Ved de opgaver står et sidetal, hvor du kan få hjælp i Dansk-billedordbog. Synonymer er or som betyder næsten det samme som et andet ord. Bogen indledes med afsnit til lærere og elever om bogen, klip fra læseplanen, skema til.


Edulliset engelsk grammatik med synonymer Adlibris-verkkokaupasta. Opgavesættet består af følgende opgaver. Du skal besvare alle opgaver.


Find synonyme ord eller vendinger, der passer ind i sammenhængen til de understregede ord. Sammenlign med de andre – hvem . Lyddetektiv med hårdt og blødt ”g”. Orddetektiv med abstraktionsstiger. Jeg kan dog sige, at systemet sammenligner opgaver med alle. Det betyder, at eleven ikke bare kan finde synonymer eller lave om på . Særligt afsnit med synonymøvelser.


Styr uden om de værste brølere. Kom med til en eventdag, arrangeret af DKF og DFfR. Vi skal også nyde en rotur i smukke Odense med den lokale klub. Gratis opgaver fra Skrivevejen til 2.

Hilti leverer førende teknologi til den globale byggeindustri. Vi fokuserer på at tilføre ekstra værdi til professionelle byggeprojekter ved at levere innova. Arbejd med synonymer og sammensatte ord.


Tilmeld dig WAVES nyhedsbrev, få sidste nyt fra WAVES og vær med i konkurrencen om gavekort på 5kr. Psst: Giv os din fødselsdato og få en . På EAMV scanner vi alle afleverede opgaver , som afleveres i WISEflow, i anti-.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg