onsdag den 28. februar 2018

Bostøtte husbanken

Sliter du med å betale husleia eller boliglånet ditt? Har du lave inntekter eller høye boutgifter i tillegg? Da kan du ha rett på bostøtte.


Bostøtte - for deg som har lav inntekt og høye boutgifter. Sett opp mot antall boliger er dette et nokså høyt antall.

Les hvordan regelverket ble forenklet til å omfatte fler for noen år siden. Husbanken og kommunen samarbeider om bostøtteordningen. Kommunen har all kontakt med deg som søker. Personer i førstegangstjeneste eller studenter uten egne barn kan ikke få bostøtte.


Det er NAV som administrerer bostøtteordningen . Du kan enkelt sjekke om det gjelder deg ved å bruke . Videre skal den sikre at disse husstandene kan bli boende i boligen, eller at de kan skaffe seg en bedre bolig enn de kunne ha gjort uten bostøtte.

Det er kommunen som behandler søknaden din og har all kontakt med deg. Regjeringen har i år styrket bostøtteordningen med millioner kroner, slik at 20. Du finner mer informasjon om bostøtte på husbanken. Du kan også henvende deg til Servicekontoret i Løten kommunen for å få hjelp og veiledning.


Det er satt en øvre grense for hvor høy inntekt du kan ha for å motta bostøtte. Den innebærer at kommuner som har forskuttert bostøtte for folk, kan fortsette å . Fra februar var det brått slutt. Søknad om bostøtte skal sendes til kommunens bostøttekontor. Husk å legge ved nødvendig . Innhold: Handsaming av søknadar om bustønad. De var ikke berettiget bostøtte.


Til tross for at det er surt - det er . Mange trenger støtte til å etablere seg i og beholde boligen sin. Tenkte jeg skulle møte opp og få noen til å hjelpe . Det er forholdet mellom inntekter og boutgifter som avgjør om du har rett til .

Du kan søke om bostøtte hvis husstanden din har lave inntekter og høye. Tildelingen er behovsprøv det vil si at det stilles krav til . Det er husbanken som fatter vedtak om bostøtte , men det er veileder ved NAV Orkdal som saksbehandler og kan bistå deg med søknad om bostøtte , og. I Re behandles søknader om bostøtte av . Nye regler gjør at flere kan søke om bostøtte.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg