torsdag den 8. februar 2018

Egenkontroll våtrumsarbete

Egenkontrolldokument för tätskikt och keramiska arbeten i våtutrymmen. Ersätter inte BBV`s Bilaga A - kvalitetsdokument. Det finns många saker att tänka på också efter att ett våtrumsarbete är.


Dokumenterad förkontroll och egenkontroll bör också lämnas, men det . Nedan finns kontrolldokument i form av (objekts-)förutsättningar, för egenkontroll eller för besiktning av utförda system.

Dessa är framtagna i listform för att . Verifierande egenkontroll samt övriga kvalitets- och miljöåtgärder i projektet, se upprättat . EGENKONTROLL FÖR BOSTIKS GODKÄNDA TÄTSKIKTSYSTEM. Det auktoriserade företaget ska se till att målaren utför egenkontroll. Ovanstående kontroller utföres fortlöpande och signeras av ansvarig. Alla kontroller och utförande skall ske enligt angivelse i aktuell monteringsanvisning se . Behörigheten ger rätt att utfärda Byggkeramikrådets kvalitetsdokument, en egenkontroll som visar att ditt våtrum är byggt på ett fackmässigt sätt.


Skall ej förväxlas med Byggkeramikrådets.

C vid vävsättning och spackling. Avstånd rör och håltagning max mm. Underlaget är torrt och rent, hinderfritt. PDF-fil (06MB), Broschyren finns enbart i PDF . När ditt nya badrum är klart lämnar vi en dokumentering som innehåller egenkontroll från resp ansvarig inom VVS, El, Bygg, våtrumsarbete o montage.


Allt arbete utförs enligt gällande branschregler och egenkontroll för våtrumsarbete lämnas till kund i samband med faktura. Varje fuktskyddning och våtrumsarbete sker enligt GVK´s regler och anmäls till GVK. Detta gäller även eventuell inhyrd personal.


Hej Jag anlitade ett företag för att renovera mitt våtrum. Du kan däremot till exempel skriva en egenkontroll liknande våtrumsintyg för respektive tätskiktsystem du har använt. Både arbetsledning och golvläggare kommer att använda sig av egenkontroll utfärdad av GBR. Miljöfrågor rörande det material vi använder oss av kommer att. Projektplan våtrumsarbete för större entreprenader - MVK Read more about projektplan, kvalitetsdokument, aktivitet, blankett, igenom and dokumentera.


Som en del av auktorisationen genomför vi före och under varje våtrumsarbete en så kallad egenkontroll vilket säkerställer att arbetet överensstämmer med de . Tydgen har du inte gjort det och inte heller gjort din egenkontroll. Denna egenkontroll avser lgh. En utveckling av branschen gällande våtrumsarbete kan antydas genom att.

Fortbildningen handlar om hur ett professionellt våtrumsarbete ska utföras med hänsyn till GVKs branschregler och. Vår egenkontroll samt kvalitétsplan borgar för hög kvalité.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg