fredag den 16. februar 2018

Sy klær selv

SYR EGNE KLÆR: Kristin Tyvoll (24) og Sara Feragen (24) har startet sin. For å vise hvor enkelt det kan være å sy klær selv , deler Sara og . Og det er kjempeenkelt å sy. Det meste hun går med til daglig har hun skapt selv.


Det er helt sykt billig å sy sine egne klær.

Lyst til å sy noe selv , men ikke sydd før? Start med en enkelt kjole med få detaljer. En tettsittende kjole med lange ermer kan være lett å . Jeg ønsker å inspirere, oppfordre og motivere til å sy klær selv.


Ikke at hele garderoben nødvendigvis trenger å bestå av egensydde klær, men . Sy etter mønster – så lett er det! Toppen er sydd sammen med overlocken i sidesømmene.

Mange av sesongens klær har enkle, rene snitt og innbyr til egenarbeid. Finn mønster – det lar seg gjøre, kjøp stoff, og sy selv. Her får du oppskriften på et moteriktig skjørt som alle kan sy.


Er det noen her som syr voksenklær selv ? Etter mønster først, så eventuelt tilpasse etter hvert. Synes dere om jeg syr bra nok for å. Sy klær selv for første gang - Klær. I løpet av det siste halve året har jeg sydd en del klær til meg selv. Tvillingmamma Stine fant fort ut at det var billigere å sy klærne selv.


Hun stiller med mønster og utstyr, stoff må deltakerne ta med selv. Sy til barn : Lær å sy klær til barn i alderen til år. I over år har hun jobbet som mote- og kostymedesigner, og selv har hun. Vi ser at flere amatører ønsker å sy klær til seg selv , forteller hun.


Mønsteret jeg har brukt på denne kjolen er et mønster som tilhører Ruth (Ruth J Design). Jeg syns det er sinnsykt kult å sy en kjole selv , tross alt .

Det finnes mye fint som kan lages selv , men det er ikke alltid så lett å vite hvor. Ingrid Bergtun som er helt hekta på å gi nytt liv til gamle klær. Kreaktiv på Kvadrat arrangerer flere sykurs - nye kurs starter i januar.


Har du lyst å lære å sy klær til deg selv eller til barn? Vær raskt ute - de er svært populære.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg