mandag den 19. februar 2018

Varmepumpe eftersyn

Hvis du allerede har en varmepumpe , eller overvejer at anskaffe dig en, så kan det være en god ide at sætte dig ind i regler og normer omkring . Serviceeftersyn skal foretages af certificeret . Tidsbestilling til årligt eftersyn. Prisen på eftersyn af varmepumpe. Mange glemmer lovpligtigt eftersyn af varmepumpe.

En varmepumpe er som alt andet teknik afhængig af regelmæssig eftersyn , for at yde optimalt, det er jo ikke meget ved at investere mange tusinde kroner i et nyt . Trænger din varmepumpe , klimaanlæg eller køleanlæg til et årligt eftersyn så . Varmepumpe service til fast lav pris. Få markedets bedste serviceaftale for din varmepumpe – uanset om du har en. Lovpligtig eftersyn på din varmepumpe. Et årligt eftersyn af din varmepumpe er lovpligtigt.


Med en serviceaftale fra OK sørger vi for, at din varmepumpe får det lovpligtige eftersyn hvert år.

Vi booker en tid og kommer hjem til dig, hvor vi foretager et . Det er ikke kun vigtigt for dig som ejer af en varmepumpe , at få eftersyn på denne - det er også lovpligtigt. En ny varmepumpe formår at udnytte . Tegner du et serviceabonnement hos Vølund Varmeteknik, er dit kontrolkort fra det årlige eftersyn i begge tilfælde din dokumentation for, at disse krav er fulgt. Sørg for at få det gjort, for din egen skyld. Når du har tilknyttet en serviceaftale på din varmepumpe , får du et årligt.


De fleste luft til luft varmepumper kan dog sagtens nøjes med et eftersyn hvert 2. Hos TT Electric tilbyder vi varmepumpe -service. Kontakt os for at høre mere om . Den virker ganske fint, så ingen problemer der. Dan fortæller om serviceeftersyn på varmepumpe.


Få eftersyn på din varmepumpe , forlæng levetiden og spar på økonomien. Rex råder over servicevogne der . Som al anden teknik er en varmepumpe nødt til at have et regelmæssigt service eftersyn for at yde optimalt år efter år. Vølund Nibe Split luft til vand- varmepumpe , i et-plans hus.


Opnå store besparelser på varmeregningen med en varmepumpe.

Eftersyn af din varmepumpe kan spare dig penge. Køl og Klimaservice er din ekspert i service og vedligeholdelse af varmepumpanlæg i København og større. Vi tilbyder eftersyn og service på din varmepumpe.


Udført af uddannede køleteknikere.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg