tirsdag den 13. februar 2018

Listen over uønskede stoffer

Miljøstyrelsens Liste Over Uønskede Stoffer. Listen Over Uønskede Stoffer (LOUS) er en signalliste og en vejledning til danske virksomheder . Listen over Uønskede Stoffer er en signalliste. Her kan du se den reviderede liste over uønskede stoffer.


Spring naar Effektlisten - Effektlisten består af ca.

Høring af håndteringsstrategier for stoffer på listen over uønskede stoffer. Farlige stoffer, foderstoffer og levnedsmidler. Høring af strategier for stoffer på listen over uønskede stoffer. Ideen er ikke, at listen skal være en forbudsliste, men at den skal . Bemærkninger til håndteringsstrategier for stoffer på listen over uønskede stoffer.


Kontakt: Nikolai Stubkjær Nilsen Publiceret: 02. Træffetid: Mandag - torsdag 8. Anja Marie Bundgaar Nordic Council of Ministers , Remmen Zacho.

Rettsakten endrer grenseverdiene for en del uønskede stoffer i fôrvarer. Det er viktig at listen over grenseverdier for uønskede stoffer i fôrvarer . Utvikling og bruk av kjemiske stoffer har økt betydelig i løpet av de siste årene. Obs- listen er ikke en fullstendig liste over alle stoffer med uønskede. Kriterier for hvordan data skal anvendes. Klif) utvalg av værstingstoffer og øvrige stoffer en bør . Klassificerede stoffer og stoffer på listen over uønskede stoffer ( LUS), på effektlisten og på den kommende vejledende liste over farlige stoffer.


Kom og bliv klogere på, hvordan indholdet af skadelige stoffer kan reduceres i. Substitutionspligt handler om at erstatte de farligste stoffer med mindre farlige og. Arbejdsmiljøgruppen og afdelingsledere kan let få overblik over, hvilke midler der. Hjemmesider med information om uønskede stoffer.


The environmental constraint on all activity in society increases. Skulle man lave en liste over de kemiske stoffer, som du kommer i berøring. Faglig høring af kortlægningsrapporter om stoffer på listen over uønskede stoffer , Pulje IV.


Vedlæg plan over virksomhedens indretning – herunder tegning over virksomhedens. Sutter fra fra Bibs med rundt hovede for at minde mest muligt om mors bryst. Sutterne er udviklet for at give barnet en naturlig tryghed og samtidig understøtte.

LCCP er væsker, de øvrige LCCP er faste stoffer. Chlorparaffiner er på listen over uønskede stoffer , og stofferne ønskes begrænset for at undgå. De indeholder forskellige kemiske stoffer, som på den ene eller anden måde mistænkes for at være skadelig for miljøet. Disse stoffer bør kun accepteres, såfremt det er.


Flere af HFC-gasserne er meget kraftige drivhusgasser og er alle opført på listen over uønskede stoffer. For af stofferne er der en særlig .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg