mandag den 12. februar 2018

Kemikalier liste

PIC-forordningen gælder for en liste over individuelle kemikalier eller kemikaliegrupper, som er opført i bilag I, for blandinger, der indeholder disse kemikalier i . Kandidatlisten er en liste over særligt problematiske stoffer. Disse stoffer er for eksempel optaget på EU-kommissionens liste over 553. Læs om hormonforstyrrende og kræftfremkaldende kemikalier.


Listen viser plantebeskyttelsesmidler, som du må besidde på bedriften.

Ny liste over særligt farlige kemiske stoffer udfordrer EU. NGO- liste kan også hjælpe industrien med udskiftning af særligt farlige kemikalier. Den nye alternative liste fra NGO´verdenen rummer 2kemiske. Mangel på information om farlige egenskaber kan gøre det svært for virksomheder at selvklassificere kemikalier.


En opdateret og udvidet liste. Det anbefales, at denne liste findes i alle lokaler, hvor der anvendes og opbevares kemikalier , fx kemi-, biologi-, og billedkunstlokaler. C-våben konventionen indeholder lister over kemikalier kategoriseret som liste 1- , 2- eller 3- kemikalier. Erhvervsstyrelsen er i dialog med OPCW og koordinerer .

Gennemgå nedenstående tjekliste. Komplet liste over indholdsstoffer (specificeret for hvert produkt). Primære indholdsstoffer ( aktivstoffer) . Denne liste opdateres løbende af det Europæiske agentur for kemikalier (ECHA). Du kan se Kandidat Listen her.


Endelig skal man kende til artikel 33. Hvad er kemikalier på kandidatlisten? Det er en liste med særligt problematiske kemikalier. Er is geen informatie beschikbaar voor deze pagina.


Ved blanding og omhældning af kemikalier skal der bruges automatisk . Kemikalier på kandidatlisten kaldes SVHC-stoffer (Substances of Very High Concern). Det, som disse stoffer har til fælles, er en langsigtet negativ indflydelse på . Emballager med flerer kemikalier indeni kan være mærket på forskellige måder. Industrilisten er ikke en ny liste i KEMIguiden, men den viser hvordan andre . Foto: Christina Nordvang Jensen DR Nyheder).


Kemikalier og radioaktive materialer - Faktablad fra branchevejledningen Når klokken ringer til.

De særligt farlige stoffer er opført på en særskilt liste (kandidatlisten). Kandidatförteckningen är en lista med särskilt farliga ämnen. Information och vägledning till dig som arbetar med tillsyn över kemikalier.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg