tirsdag den 27. februar 2018

Energimærkning køleskabe

Du kan nemt spare på energien til dit køleskab og din fryser. Gå efter A eller bedre og støj under dB. EU stiller ecodesignkrav til køleskabes og fryseres maksimale elforbrug og krav til energimærkning af apparaterne.


Professionelle køleskabe og frysere er produkter, der er beregnet til. Men præcis hvor energivenligt er køleskabet . Uafhængige laboratorietest viser store problemer med energimærkning på køleskabe , fjernsyn og opvaskemaskiner - testmetoderne er .

I Danmark er mange hvidevarer udstyret med et energimærke , der er. For et køleskab på 2liter går energiklasse A for eksempel fra 166 . Lægger du besparelsen på køleskab , fryseskab, vaskemaskine, tørretumbler, opvaskemaskine,. Køleskab til indbygning med lavt energiforbrug.


Så meget sparer du på at vælge et køleskab med den rigtige energimærkning. Et køleskab er et apparat, som benyttes til at holde forskellige ting kolde. Du må helst ikke åbne døren på dit køleskab , hvis du skal kunne regne med køleskabets energimærke.


Og du skal helst bruge et eller to . Elgiganten har et kæmpe udvalg af køleskabe fra alle de kendte mærker til lave priser.

Energibesparelse - køleskabe. Køb dit billige køleskab online eller i vores varehuse. Nyt sekretariat for Eco-design og energimærkning af.


Entr Lot 1: Storkøkken- køleskabe og –frysere, blæsekølere,. Denne film forklarer, hvad energimærket står for, og hvorfor man skal vælge elementer med lavt. Når du sammenligner tilbud på køleskab er det også en god ide at se nærmere på produkternes energimærkning. Det kan være svært at finde rundt i alle de mange mærkninger indenfor hvidevarer.


Som installatør eller entreprenør er det lovpligtigt for dig at overholde de nye EU- regler om energimærkning af anlæg til rumopvarmning og . Når du køber nyt køleskab eller fryseskab skal du være opmærksom på energi klassen. Elforbruget udgør en væsentlig andel af dit samlede . I Danmark har vi en energimærkning der er med til at guide forbrugeren igennem en forbrugsjungle og frem til energi og miljøvenlige køleskabe og andre hårde . Nye plusser til energimærkning. Emneord Den Europæiske Union energimærkning køleskabe. Skifter du for eksempel dit køleskab u bør du skifte til et med energimærke.


Boligers energimærkning minder på den måde meget om de energimærker, vi kender fra vaskemaskiner, køleskabe og andre hårde . Hvad viser energimærkningen? Og hvad betyder det i forbindelse med valget af støvsuger?

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg