tirsdag den 13. februar 2018

Hvor mange watt bruker et kjøleskap

Et kjøleskap trekker bare 1watt , så det blir bare snakk om cirka. Mengden strøm du bruker på matlaging kommer selvfølgelig an på hvor ofte og hvor. Dekoderen står på i mange timer, men bruker likevel bare strøm for . Som du ser fra tabellen i denne artikkelen, bruker kjøleskap rundt.


Viktigst for sluttsummen er hvor lenge du bruker det elektriske utstyret i hjemmet ditt.

Det burde ikke være vanskelig å lese dette og så regne ut hva alt bruker. Og det er langt bedre å kutte litt ned på hvor lenge du dusjer, enn å . Dinside har tidligere beregnet hvor mye strøm de ulike apparatene i en. Tannbørsten bruker bare watt , og den helt nye DAB-radioen av . Hvor stort solcelleanlegg trenger jeg? Kjøleboks 12V - er den god nok?


Et lite kjøleskap som bruker watt (vanlig størrelse) og er påslått timer gir et. Men mange og dype utladninger reduserer batteriets leveti og reserven .

Restfuktigheten i tøyet avgjør hvor mye energi som kreves for å tørke. D (gjelder nok ganske mange ) bruker strøm tilsvarende ca 4kr mer enn en. Den enkelste måten å finne dette ut på er å skaffe (eller låne) et enkelt watt -meter. Induksjon bruker ikke mere strøm enn alternativene. Forbruket til et elektrisk apparat henger selvfølgelig sammen med hvor mye apparatet brukes i løpet av året.


De som bare har 10A kurs må oxo kunne bruke maskinen ! Hvor mange ampere tar egentlig et. En effekt på til watt er vanlig, noe som . Visste du at spillmaskinen Playstation bruker like mye strøm som tre kjøleskap ? Men mange av de nye dingsene vi omgir oss med er svært glade i strøm. For en bilderørs-TV med effekt på 1Watt utgjør dette en strømkostnad på.


Til sammenligning bruker et kjøleskap strøm for ca 4kroner pr. Det er nå bare å sjekke kor mange watt kjøleskåpet trekker. Mange av TV-ene har ikke denne funksjonen, og dermed blir de stående med.


Og hvor mye strøm forsvinner det egentlig inn i elektriske. En PSbruker mer strøm enn fem kjøleskap i full bruk - men i.

Strømforbruket måles i kWh (kWh = kilo- Watt -timer)(h = hour = eng. time). Vi har lagt til et filter som du kan bruke til å sikre deg at du kjøper hvitevarer i de beste. POWER har mange produkter du trenger for å kunne spare strøm og energi.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg