onsdag den 21. februar 2018

Stålspiker betong

El-forsinkede stålspiker til feste i betong , murstein og murpuss. A1rund er en herdet elektronisk forzinket spiker for feste i mur, betong og lignende harde matrialer. Vi viser deg hvordan du lager feste i betong. Du kan med fordel bruke stålspiker.


Lett og velbalansert boltepistol på gass. Benytter herdet stålspiker opp til 40 .

Stålspiker er laget av herdet stål, og brukes til å spikre i betong eller mur. Et utvalg vanlige spikertyper Foto: Brynjulf Blix Vis mer. Og det er ikke så lett å spikre de inn i betong , dvs umulig. Finnes det slikt som er er beregnet til bruk i betong ? Eller er det noe annet jeg kan . Skal du bare spikre i vegg er det nok stålspiker som holder best, men disse er igjen ganske.


Puss eller sparkel har svakere styrke enn betong. Lagerført: - Abildsø - Storo - Vækerø.

Hørte noen som snakket om en slags dykkertpistol for å skyte stålspiker i betong. Hvor får man tak i noe slikt? Jeg skal dundre opp XPS plater . Høytrykkspistol for stålspiker. Bruksområder: luftverktøy for spikring av metall deler i stål og betong. Herdet stålspiker brukes hovedsaklig til spikring av bindingsverk mot betong (utfyllende bindingsverk), utforingslekter, panel og lister mot . Logg inn for å se priser og lagerstatus.


Tilbehør og forbruk til DX450. Dette er et utmerket alternativ til skuddspiker. Stålspiker produseres av herdet stål slik at den ikke bøyer seg like lett som vanlige spiker. Den er beregnet til spikring i mur og betong. GRUNNMURSBRIKKE MED STÅLSPIKER L= 45MM PAKKE.


For innfesting av Platon Xtra på betong. Velg butikk for å se priser og . Vi lagerfører de fleste spikertypene og skudd. Spesielle sink belagt spiker for meget hard betong. Riflete overflate for å optimalisere belastningsverdier i betong.


Til montering av fukt- beskyttelsesmatte på kjellervegg av betong.

UCO leier ut boltepistoler for universalfesting i betong , tegl og tre. Priser finner du i vår prisliste. Rustfri stålspiker til Betongstol L. Boltepistol, magasin, - mm stålspiker.


Betong , mur eller tegl kan også fungere som underlag, men da må man ha. Magasinert stål spiker , hurtig feste. Det ideelle feste for av isolasjon materiale til betong og mur.


Lengder - - - mm. X-GHP-MX, for ekstra hard betong og stål.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg