tirsdag den 13. februar 2018

Oppussingsobjekt pris

Men gjør du skikkelig forarbeid reduserer du sjansen for kostbare overraskelser. Vurderer du å kjøpe et oppussingsobjekt for å få drømmehjemmet du alltid har ønsket deg? Pass på at drømmen ikke blir et pengesluk.


På sånne leiligheter blir det kø på visning - nesten hver gang, sier megler. KOSTER FOR MYE: Dumt å kjøpe oppussingsobjekt for å spare penger.

STIV PRIS : Dette huset på Tåsen i Oslo ble solgt for ikke mindre enn 19. Det er et sjarmerende hus, men det er også et oppussingsobjekt , og . Oppussingsobjektene selges likevel ofte til priser langt over takst. Leiligheten som selges av Tor- Håvard Hansen i Eie eiendomsmegling avd. Bodø er nærmere et oppussingsobjekt enn en strøken moderne . Dette er absolutt et oppussingsobjekt , sier megler Yvonne Silden. Mange drømmer om å sette sitt eget preg på et oppussingsobjekt.


Sjekk disse punktene før du slår til, så unngår du muligens et bomkjøp.

Vi satte en pris som vi mener er riktig, ut fra hva kjøper må investere i . Sjeldent presses prisen på et oppussingsobjekt på 1kvadratmeter. Les også : Mener boligsalgstjeneste villeder om pris og antall brukere . Hvilken pris er det greit å betale for et oppussingsobjekt ? Men du bør undersøke kvadratmeterprisen i området. Skal en betale full pris på alt risikerer en å tape penger på jobben.


Setter en bort alt koster det fort million å fikse et år gammelt hus. I utgangspunktet var eier villig til å godta en pris under millioner. Huset må pusses opp, ligger i flystøysonen og har ikke innlagt vann, det ble likevel solgt mill over takst. SAMME PRIS : Boligen utenfor Bergen (t.v.) er til salgs for 1millioner.


Eneboligen, som anses som et oppussingsobjekt lå ute for salg med . Oppdatering: En solgt - en igjen. Eiendommen Nedre Torgrimstuen II ligger fint til ovenfor Fluberg . En hel tomannsbolig på Gjettum sørget for en lang og vill budrunde med ni budgivere og flere millioner kroner i stigning. At Halset gård i Maridalen er underlagt Markaloven og vernet på Byantikvarens gule liste, . Så må du spørre deg selv klarer jeg dette?

Har jeg tid til dette i tillegg til full jobb? Hva med familien (hvis du har barn), oppussing . Vi har nå oppussingsobjekt enebolig i oslo fra nettsteder. Gulskogen - enebolig med stor tomt - oppussingsobjekt. FORKJØPSRETT AVKLART - ROMSÅS - 5-roms oppussingsobjekt med. OPPUSSINGSOBJEKT - mye potensiale - 1m strandlinje - mål tomt - panoramautsikt - gode solforhold.


Som kunde hos PrivatMegleren får du en . Huset trenger oppgraderinger til dagens standar sier Mogseth, og viser også til at det er vanskeligere å sette pris på eldre eneboliger enn for . Denne leiligheten er et totalt oppussingsobjekt , men fikk en høyere pris enn de mer moderne i samme området, forteller Houssam Zrelli, . Da har allerede prisen blitt kuttet med millioner.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg