mandag den 26. februar 2018

Utestue blogg

Ingrunn Else og Hans Petter Minsaas har bygget et orginalt og flott hagehus i tre i Verdal. Utgangspunktet var en 1år gammel eplehage som de ønsket å . Ny blogg for alle hageglade! Nytte, inspirasjon, trender og smarte tips.


Alt om planter, blomster, kjøkkenhage og utemøbler.

Går du med planer om å lage din egen utestue ? Ta en titt her og få inspirasjon. En utestue er god å ha her på Vestlandet, hvor sommertemperaturene ikke alltid er like høye og hvor det er en del nedbør i løpet av sommermånedene. Skal du viske ut grensene mellom inne og ute, kan hagestue være den optimale løsningen. Ingrid har lagd en ny flott utestue i hagen.


Her deler hun tegninger, tips og råd om hvordan du går frem. Hva med et gulvteppe i utestuen ?

Tenk innredning på samme måte som du . Thomas og Camilla: BLOGGER OM. Guttas side: SYSTEM I SAKENE . Hagestue, vinterhage og lysthus Mona Skaaden-Bjerke er hageentusiast og blogger. For Mona og ektemannen Magnar Bjerke og deres to . I vinterhagen kan du dyrke planter som gjør boligen din til en oase.


Her får du tips til planter som gir deg en fargesprakende og velduftende . Manuela Hardy fra Sandnes synes det ble for åpent på terrassen, så hun bygget en utestue som både gir et hyggelig rom å være i, og som gir . Nordens ledende leverandør av hagestuer, drivhus, uteplass og drivhus-tilbehør. Bredt og prisgunstig sortiment av kvalitetsprodukter innen drivhus, hagestuer . Trenger du markise til vinterhage? Se vårt utvalg og bestill i dag!


For å ha litt mer plass å boltre oss på begynte vi å bygge en utestue i fjor høst. Nå er den nesten helt ferdig og er vårt absolutte favorittsted å . FAKTA: Dersom man skal bruke plassen under terrassen til utestue og ønsker å gjøre det hyggelig, kan man legge spaltepanel under TIL-TAK platene og . Noen vinterhager kan være som en ovn om sommeren og som et kjøleskap om vinteren.

Men med de rette gardinene kan du . Vi hadde derfor behov for en utestue , forteller Nustad. Etter å ha søkt litt på nett etter utestuer , kom Nustad over pergolaene fra Sesons Markiser.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg