onsdag den 24. december 2014

Sirkel kryssord

Godt oppslagsverk for kryssordløsere. Trenger du synonymer til SIRKEL ? En sirkel er en plan lukket kurve der alle kurvepunktene ligger like langt fra et. Dagens kryssord for mobil, nettbrett og PC.


Tjenesten kan, i tillegg til kryssord , være praktisk i Wordfeud eller Scrabble.

Klikk her for å slå opp sirkel i kryssordboka. Finn alle synonymer til SIRKEL i kryssord. Lynrask søkemotor som oppdateres hver dag. Her får du hjelp til å løse kryssordet. Søk blandt mange hint og løsningsforslag på kryssordkongen.


Finn synonymer til sirkel og andre relaterte ord. Gratis norsk synonymordbok på nett.

En sirkel deler planet i to områder, akkurat som alle mangekanter gjør det: en indre sirkelflate og et ytre område. Noen ganger mener vi sirkelflaten når vi sier . En storsirkel er en sirkel på overflaten av en kule som har samme omkrets som kulen. Storsirkelen deler kulen i to like halvkuler.


Med andre ord: en storsirkel på. Jun Politiet har kommet i kontakt med båtføreren, som opplyser at han har havarert, og at han er i god behold. Synonymordboken har over millioner synonymer og er perfekt til å løse kryssord ! Feb Stines strikkesuksess startet med en sirkel. Uldal (54) fra Hønefoss strikker rundt og rundt - og sirklene blir til deilige plagg. Sirkel Norsk metallgjenvinning.


Jun Forsøk på å tegne en sirkel : Om å oversette Filosofi som poesi av Richard. Det kjennes mer ut som et kryssord , eller et puslespill, enn som en . Lundsgutten Hermann Gabriel Ranneberg Vildalen (22) imponerte da han fikk sjansen for håndballgutta i april. Siden den gang har han fått fornyet tillit, og han. Opningstider Måndag – onsdag: – 19.


Kjøp hos Trendhim og få gratis frakt.

Det er derfor veldig viktig å forstå den grunnleggende . Norge – Israel 3-(1-1) Sta. Vinkler, høyder, meridian, inn- og omskreven sirkel , vinkelhalverende, midtnormal m. Vinkelsum i trekanter, Vinkelsum i trekanter, Demo.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg