fredag den 12. december 2014

Uld boucle

Lækker uld i bouclé til vinterens frakker. Bouclé er fransk og betyder løkke, og boucléstoffer er således kendetegnet ved sin ujævne trådstruktur og smukke . Kulsort lækker smuk uld boucle. Anvendelse huer, vanter, punge, tasker.


Måske er du også interesseret i følgende produkter.

Uld boucle - 1 uld - flot kvalitet, koksgrå meleret. Vores uld boucle er en blød og strikket ul som er velegnet til cardigans, overtøj og lignende. Stoffet egner sig super godt til vores poncho symønster. Det er simpelthen så lækkert dette stof. Find Uld og uldmix til dine syprojekter.


Udforsk vores store udvalg af. Køb bouclé jakker til kvinder på Boozt. Vi har et stort udvalg og over 3brands at vælge imellem.

Den er åben foran, uden knapper og i str. Fin og let Melton elefanthue i uld mix med med masser af streth og elastik i nakken så den sidder godt til rundt om hovedet. Inderst (ved hoveddelen) har denne . DROPS Alpaca Bouclé et blødt og flot garn af superfin alpaca. Jeg strikker dem mere eller mindre året rundt.


Endnu en cocoon frakke i lækker uld boucle fra Italien. Bouclé er det franske ord for løkke og det er lige nøjagtig det dette garn har, masser af små løkker i ren alpaca. Bindetråden er en blanding af uld og nylon som . DROPS barnebluse i Puddel og hue i Uld - Boucle og Alaska.


Købe ONLY ULD BOUCLE FRAKKE Høj Kvalitet Frakker til Kvinder 3zrmlcRXVQtaVn. Frakker Kvinders - ONLY ULD BOUCLE FRAKKE Høj Kvalitet Frakker til . Uld Bouclé elefanthue med flot og dekorativ stjerne. Virkelig fin uld bouclé jakke fra Philosophy Blues Original. Jakken fra PBO er syet i den skønneste klare blå uldboucle og har lange ærmer, rund halsudskæring . Chanel, dragt af uld bouclé og lurex.


Kort åben jakke med åbne lommer, krave samt manchetter syet op af gylden lurex, indvendigt foret med . All prices for fabric are indicated pr meter.

Enter quantity in meter, seperated by comma, fx or meter. We have no minimums - you only have to order what.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg