torsdag den 25. december 2014

Stribet bomuldsstof

Her finder du stof i bomuld med striber. Der er forskellige kvaliteter, med og uden stræk, og nogle med en blanding med polyester. Stribet bomuldsstof i violette, blå, brune og hvide farver.


Stoffet er coated og er derfor let at tørre af. Skal det være ensfarvet, ternet, stribet eller med blomster? Du kan derudover sortere efter farve-, pris- og materialeønsker.

Det kan være, at du leder efter en . Sort og hvid stribet bomul mm striber. Rabat på som giver en samlet besparelse på kr. Lakehouse er kendt for deres kvalitetsstoffer. Rester sælges kun i de afmålte stykker. Stribet stof - orange blå - Stribet stof - orange blå.


Bomuldsstof Sejlbåd – mintgrøn. Taîeb, en ung mørkhudet mand i almindelig europæisk tjenerdragt af stribet bomuldsstof , førte hende ned i salonen. Han virkede meget sirlig, som om Martha.

Knudsens støvfrakke i stribet bomuldsstof med overtrukne knapper. Antagelig benyttet på Dannebrogsvalfarten. Enkelt tilbehør til hængekøje. Se nærmere på foto og Lig tov dobbelt omkring træ og lav et flagknob mellem . Bæk og bølge - eller Seersucker - er et tyndt bomuldsstof , sædvanligvis stribet eller ternet, hvor garnet væves på en speciel måde for at give stoffet dets typiske. Hun kan skimte noget stribet bomuldsstof bag en låge og det er tilstrækkeligt, hun rækker hånden ud og smækker den i, lader derefter hånden glide hen over . Lys gråbeige (plantefarvet) med hvide striber i længderetningen af stoffet.


Dobbeltsengens skumgummimadrasser var anbragt direkte på parketgulvet med puder og dynebetræk i prikket og stribet blålilla bomuldsstof. Han tager kangaen, et spraglet, stribet stykke bomuldsstof med frynser for enderne, fra stoleryggen og slår den om livet på vej ud i køkkenet. Inventaret bestod af et slagbor et par ledeløse stole, et vandfad med tilhørende håndklæde og to store senge med mørkerødt, stribet omhæng af bomuldsstof. Blusen fra Minus er syet i en blød stribet bomuldsstof. Også velegnet til skjorter kjoler osv.


Velegnet til nederdele, skjorter og sparkedragter. En hængestol af størrelse er der lavet af letvægts, farverige stribet bomuldsklud eller almindelig syntetisk fiber. Den giver børn og voksne afslapning. Iris Multi, stribet bomuldsstof.


Hip skjorte i tæt stribet bomuldsstof. Detalje hvor stoffet er roteret ved håndle krave samt lomme, hvilket giver et sejt look.

Knappelukning på forsiden samt i . Cool skjorte i tæt stribet bomuldsstof. Smarte detalje hvor stoffet er roteret ved håndle krave samt lomme, hvilket giver et fedt look.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg