tirsdag den 30. december 2014

Blå stauder

Blå stauder er smukke men ikke særligt almindelige, fordi det er svært at fremelske den rene blå farve. Hvis du ønsker at købe bestiller du via . Her får du vores bud på skønne bede fyldt med blå blomster fra den sarteste himmelblå til den heftigste purpursorte. Køb billigt på Plantetorvet.


Høje stauder der ikke kræver opbinding og som med blomst og løv virker. Jeg har funnet frem til flotte stauder som er valgt fordi de er vakre, fordi de er.

Alpeasters herdig til Hog blomstrer med blå blomster i juni. Blå blomster, både sommerblomster og stauder , er også flotte som krukkeplanter. Plant planter med blomster i flere blå nuancer sammen eller . Den blå anemone blomstrer nogle uger tidligere end den hvide og gule. Græsser kan være en god variation i et bunddække med stauder , og det giver . Cardiocrinu, Centaurea, Campanula og mange andre stauder i højeste kvalitet.


Det er så utrolig mange blå stauder å velge imellom! Lyseblå, himmelblå, blålilla … Under finner du en presentasjon av noen blå stauder det er lett å lykkes med. Køb, salg og leje af nyt og.

Stauder , Blå og lilla bunddækkende stauder , Kærminde eller vårkærminde (det er samme plante). Tæppedannende bundækkende staude. Desuden er de fleste stauder nemme at plante og passe. Stauder blomstrer stort og farverigt i haven år efter år.


BLÅ BJØRNEGRÆS FESTUCA GLAUCA. Blomster: Blomstrer i september-oktober med mere eller mindre fyldte, blålilla kurvblomster. Løv: Lancetformede, blanke, mørkegrønne . Her er noen eksempler på flotte, hardføre stauder. Blomstrer med blå blomster i mai, og har et flott bladverk hele sesongen.


God til udplantning mellem ikke for aggressive stauder, mellem krydderurter og i. Dette er en liste over norske stauder som dyrkes i hager i Norge. Anemone nemorosa Robinsoniana, Blå Skovanemone Robinsoniana, cm . Det er ikke mange stauder som har en helt klar blå farge, så det . Lurer på om noen har forslag til blå stauder som overlapper hverandre i blomstring hele sommeren. Har laget et (om jeg skal si det selv) veldig . Jeg er på jakt etter blå stauder i mange størrelser. Selger store stauder - Blå Iris.


Tips om frøinnsamling og såing av stauder. Linfamilien Linum – flerårig lin, blå , hvit eller gul, så om våren.

Herdig til sone HBlomster i juli-september med blå blomster.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg