fredag den 19. december 2014

Isoleringstape

Altid stort udvalg i øvrige elartikler og elartikler hos Harald Nyborg. Isoleringstape HelaTape har mange stærke sider. Med HelaTape tilbyder HellermannTyton et bredt sortiment af PVC samt gummibaseret tape til ingeniører , . Den fås i fem forskellige farver og er først og fremmest beregnet til elektrisk isolering af . Mest populære i denne kategori .

Vi har altid den rigtige pris og måneders returret. På lager - Levering: 1-dage. Tilføj til ønskeliste Tilføj til ønskeliste. Elektriske installationer kræver den rigtige tape. I modsætning til andre former for tape har isoleringstape ingen elektrisk ledningsevne.


Derfor bruges de til afmærkning af kabler eller sikringer, der ikke må slås . Sammenlign priser og læs anmeldelser af isoleringstape VVS artikler. Klik her og find den bedste pris nu!

Til de fleste elektriske applikationer, som f. Plasttape til isolering og opmæ. Se vores store udvalg inden for kategorien isoleringstape. Altid ordentlig kvalitet, billige priser og hurtig levering.


Denne sorte udgave er mm. Anvendes til el-opgaver, isolationstape, farveopmærkning, tætning og afslutning ved kuldeisolerende rørledninger i bl. M Temflex 15mm x 10m grå isoleringstape til inden- og udendørs isolering, farvekodning eller reparationer . Tape 50mm PVC byggetape 20mtr Rød.


Tåler temperaturer mellem minus og plus . Din butik for handel og industri! ISOLERBÅND MM TEMFLEX HVID - 3M. Se alle vores reservedele her! Den fås i fire forskellige farver og er først og fremmest beregnet til elektrisk isolering af . Produktnavn, SKU, Produkt pris. El-,gjenge og isoleringstape.


For utfylling og tetning samt isolasjon opp til 600kV.

Sort isoleringstape til isolering af ledninger o. Når du har lavet dine ændringer i ledningsnettet, så sørg for at .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg