tirsdag den 30. december 2014

Ipad mini som gps i bilen

Hej, har fått en ipad - air genom en tävling (wi-fi version) men vill kunna använda den i bilen som gps -navigator, men eftersom det inte finns . Vilken iPadlösning ska jag välja? Med sin stora skärm och imponerande batteritid är iPad en överlägsen navigator i bilen. Apparna i detta test kräver iPad -modell med 3G.


Skaffa en bilhållare till iPad mini och håll koll på din iPad under bilresan. Montera hållaren i bilen och använd din iPad som en GPS eller använd den som ett .

Finns det några bra bilhållare till iPad Mini ? Paden som musikspelare i bilen med spotify då :). Intressant är ett flera som använt iPad med inbyggt GPS -chip anser att. Det är inställningen för utmatning som avgör var navigeringsrösten ska spela upp. Kartor som är ansluten via Bluetooth, till exempel i bilen , kan du välja.


GPS : Funderar på att köpa ny navigator till bilen. Varför inte en ipad mini som du monterar in snyggt i bilen ? As soon as the Apple iPad Mini was announce I recognized that it could be an ideal device for in-car GPS navigation and other purposes, and . Skall till Rhodos om några dagar och har laddat ner ön och lagt in några utflyktsmål.

Har också en Garmin bilnavigator som täcker både västra . Hitta rätt GPS , surfplatta, DVD-spelare, laddare eller grill till matpausen. Det första den då gör är att den börjar lyssna på satellit A. Utifrån informationen som GPS -mottagaren får från satellit A kan den beräkna hur långt ifrån den . Brukte da Ipad som deg, men ikke fast i bilen. Eg prøvde å bruka iPad Mini som gps i går. Hvis du mener, at iPaden er perfekt i bilen , bør du kigge med her.


Denne video viser hvordan du kan installere en iPad i bilens instrumentpanel. Spørgsmålet er om den vil være specielt anvendelig som GPS (hvis man vælger 3G modellen), . Och i den versionen finns det en gps -mottagare som funkar oavsett simkort eller inte. Gammalt skit vet jag inte, det är den nya iPad mini. TomTom Navigationsapp är kompatibel med följande GPS -förberedda enheter. Det betyder at du kan bruge Apples tablet som GPS , og grafik og.


Noen som har erfaring med Tomtom Go 4 og evt. Lurer også på om jeg kan få den på iPad Mini også, på samme konto? GPS -navigasjon er blitt en selvfølge når du skal på biltur. Om du ikke har det innebygd i bilen , finnes det et utall apper til smarttelefoner som hver på sin måte leder .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg