fredag den 19. december 2014

Udendørs planter til krukker

Blomster i krukker er både smukke og praktiske. Vi har samlet forslag til blomster, du kan give dig i kast med som dit næste projekt i haven. Een andere afbeelding melden Meld de aanstootgevende afbeelding. Køb Planter til krukker her.


Stort udvalg af Haveplanter.

Smukke planter pynter i krukker på terrassen eller på altanen, og der er ingen grænser for, hvad du kan dyrke i krukker. Sådan planter du i haven mrt. Gode råd om krukker i haven jun.


Fantastiske forårsblomster i krukker apr. De fleste planter fungerer i krukker , men nogle lever bedst udendørs og holder samtidig i mange år frem. Vi guider dig til fem af de bedste.


Ved at genbruge havens flerårige planter i krukkerne, kan man sparer både penge og ressourcer. I krukker til frostfri vinteropbevaring:.

Med varmens komme er det tid til at få blomster på terrassen, altanen eller i. Hun giver her sit bud på nemme planter til krukkerne udenfor. Inspiration til planter , der er specielt egnet til sommerhushaven. Havekrukker gør haven personlig og næsten vedligeholdelsesfri. Læs i guiden og få gode råd til bl.


Blomstrende og grønne planter i havekrukker skaber stemning i haven. Kæmpe udvalg af smukke buske til krukker ! Jespers Planteskole forhandler buske, der også egner sig godt til plantning i krukker , f. Vi har udvalgt en række gode planter som vil være med til at pryde dine krukker hele vinteren. Husk at vinterkrukker ikke må være for fugtige, står de ude skal . Krukker og planter til udendørs brug.


Man kan få succes med vinterkrukker , hvis bare man planter i store krukker og bruger planter , der er beregnet til at vokse udendørs. Hvorfor plante krukkerne til om vinteren? Skal havens krukker ikke gemmes væk om vinteren? Hvilke planter kan tåle at stå udenfor om . Her får du to forskellige forslag til vinterkrukker med grønne planter.


Alt er udvalgt så planterne holder farverne vinteren igennem.

Se hele udvalget af prisvenlige krukker i god kvalitet her. VIDEO: Når du skal tilplante dine krukker , skal du se dig godt for, inden du putter jorden ned i potten. Der er nemlig stor forskel på, hvordan dine planter vil trives .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg