tirsdag den 16. december 2014

Tørr og flassete hud i ansiktet

Problemet er som regel størst på høsten og om vinteren. Jeg flasser i ansiktet , akkurat som om man har vært solbrent. Jeg har generelt tørr hud så er vel derfor, men jeg finner ingen kremer som funker, . Tørr hud flasser og sprekker lett, og mange plages med kløe.


Velvære, hudpleie og kosmetikk. Jan Tips mot tørr hud i ansiktet som flasser ?

Feb More from forum. Men du kan motvirke tørr hud med riktig beskyttelse og forebyggende tiltak. Mange kan oppleve at huden i ansiktet føles tørr , men det betyr ikke at de nødvendigvis har en tørr hudtype.


En tørr hudtype kjennetegnes av lav talgproduksjon . Det kan også følge med svie. Dette gjelder ansiktet og først og fremst pannen. Mar Et par ganger i året blir huden min i ansiktet helt forferdelig.


Fra under øynene, ved siden nesa å munnen blir huden rø tørr og sprekker opp . Seboreisk eksem (sebore) oppstår vanligvis i hudfolder , rundt munn og nese eller der.

Denne brosjyren tar for seg seboreisk eksem på kroppen og i ansikt , ikke eksem i hodebunnen. Dersom huden blir tørr , kan du ta på litt fuktighetskrem. IKKE BRUK FOR VARMT VANN: Når du vasker ansiktet på vinteren . Oct Hvis du er veldig tørr i huden i ansiktet , kan det være såkalt atopisk.


Jeg ser ikke bildet) Dette kan være eksem, spesielt hvis det flasser. Apr Når kløen over hele kroppen og rødheten og tørr hud i ansiktet har forverret seg. Dette er sjelden kløende, og flasser ikke som du beskriver.


Jeg får veldig tørr hud i ansiktet av å dusje i vann som er noe særlig over . Dec Flass kommer vel av at man har tørr hud (over tid). Ikke ta vann i ansiktet for å fjerne det, blir bare verre. Oct TØRR HUD : Det er veldig vanlig at huden både på hender, i ansikt.


Og for mye dusjing, håndvask og såpe kan gjøre den ekstra sår og flassete. Særlig nå på vinterhalvåret blir slikt ille. Jeg har funnet en perfekt fuktighetskrem til ansiktet. Feb De beste indikatorene på om du har tørr hud er at huden flasser , er litt grå og gusten, føles stram - spesielt etter at du har vasket ansiktet , og om . Dersom du har veldig tørr hud bør du bare rense ansiktet om kvelden og kun vaske ansiktet med vann om morgenen.


Huden din flasser og er matt.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg