mandag den 15. december 2014

Lofoten rejse

Lofoten , ligger som perler på en snor ude i det turbulente Norskehav, et godt stykke nord for polarcirklen. Oplev den smukke natur i Norge i med en rejse til Lofoten med Norsk Rejsebureau. Find din næste rejse til Lofoten , Nordland her.


Stort udvalg af fantastiske tilbud på pakkerejser. Book fly, hotel og billeje nemt og billigt.

Nordkap med dansktalende rejseleder. Store naturoplevelser og alsidigt udflugtsprogram. Billige flyrejser til Lofoten Islands: Indtast datoerne en gang for alle, så søger TripAdvisor på en. Find den bedste flyrejse til Lofoten Islands. Naturen er almægtig overalt i Norge, men måske allermest på Lofoten 2km nord for polarcirklen og rejser du på kulturrejse hertil får du en oplevelse for livet.


Her er ingen lange dagsetaper og dermed masser af tid til at . Helt deroppe på Europas tag finder man enestående naturscenarier, historiske . Lofoten er en norsk øgruppe, der ligger i Norskehavet som et uberørt, vildt landskab.

Rundrejse med besøg på den unikke og charmerende øgruppe Lofoten. Få et indblik i samernes kultur, byrundture i to nordiske hovedstæder, en ubeskrivelig smuk sejlads til Lofoten med det legendariske rederi Hurtigruten, der er . Skøn kør selv bilferie til Midnatssolens Land til det fantastiske Lofoten og det eksotiske Lapland med spændende samekultur. Tag med os på en cykeltur til Lofoten og se fantastiske billeder fra. Det udnytter vi til at skabe en spændende, anderledes rejse gennem vortes dejlige naboland.


Oplev Nordens Paris ishavsbyen Tromsø, Magiske Lofoten og historiske Trondheim på et minicruise. I år har vi udbudt denne storslåede rejse gennem vore nordiske broderlande. På den guidede tur fra Svolvær til Stamsund kan du se beskyttede bugter, . Introaften til sommerturen til Lofoten (se nedenfor) især for de tilmeldte til rejsen, men andre nysgerrige er også meget velkomne, da der bliver . Krydstogt fra Svalbard til Lofoten og Bodø med Albatros Travels skib, Sea Endurance.


Lofoten er draperet over Norskehavets turbulente farvande langt nord for Polarcirklen. Oplev hvordan vikingerne levede på Lofotr Vikingmuseum i Borg, Lofoten , hvor den største vikingebygning, der nogensinde er opdaget, er blevet genskabt. Klik ind og læs mere, eller book din rejse lige her! Norges spektakulære Lofoten er noget helt for sig. Oplev de arktiske øer i billeder i denne fængende billeddagbog.


På vej sydpå gennem Norge gør vi ophold ved den norske ø-gruppe Lofoten ,. Un fotografisk tur af de vigtigste steder at besøge i Lofoten i norge Peger på din næse for at fotografereaurora borealis.

Et værksted om landskabsfotografering . Du booker selv, men vi giver gerne forslag, så du evt. Naturoplevelserne på den videre rejse ned gennem Norge er umulige at beskrive, . Hent beskrivelse MALEREJSE TIL LOFOTEN som PDF HER .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg