onsdag den 24. december 2014

Sanering av oljetank akershus

Har tenkt å kjøre den på fyllinga selv. FØR EN NEDGRAVD OLJETANK GRAVES OPP ER DET VIKTIG AT TANKEN TØMMES OG RENSES, SLIK AT. Ragn-Sells sørger for tømming og sanering av din gamle olje- eller parafintank. Tankrengjøring for private personer, bedrifter – ink.


Hedmark, Opplan Oslo og Akershus. Vi kan fjerne deres oljetank.

Ikke alle vet om de har en oljetank i hagen – dette bør du ta greie på. Gamle ståltanker kan ruste og olje lekke ned i grunnen. Går det hull på tanken, må du selv . Nedgravd oljetank Hoveddelen av nedgravde oljetanker i Lørenskog er villatanker, og de fleste befinner seg i etablerte boligstrøk med . Alle boliger som benytter seg av oljetank eller parafintank må kvitte seg med fyringstanker . Skal oljefyren ut, bør du passe på å fjerne oljetanken samtidig.


Hvis du har en oljetank i huset eller nedgravd i hagen, så bør denne renses og. En oljetank har som regel selskap av en oljefyr – en oljekjel som det også .

Vi frykter at en god del ikke engang er klar over at de har en slik nedgravd oljetank. Det er boligeiers ansvar å sørge for at deres tank er trygg, . Har du en nedgravd oljetank som skal vekk? I fyrrommet så er det i tillegg til fyrkjelen en oljetank på ca. Anbudstorget setter deg i kontakt med lokale leverandører i Akershus.


Ei bajonettsag vil også lage . Tankfjerning AS utførte en profesjonell jobb på avtalt tid og forhåndsbestemt pris. De fjernet alle deler, kjørte vekk . Sanering av oljefyr og oljetank i kjeller_oslo. Normalt pleier rensing av oljetank å koste mellom 5. Derfor er arbeidet med sanering av disse nyere tankene ofte enklere. Under fjerning av oljetank har du ingen forsikring, om det ikke gjøres av godkjent aktør.


I verste fall sanering av hele huset fordi forurensingen har gått under . Det vil samtidig bli foretatt en sanering av oljetank. Det er huseier som har meldeplikt til kommunen om at man har en oljetank. Lise Merete Von Tangen Jordan fra Slependen, Bærum.


VIKTIG INFORMASJON TIL ALLE SOM HAR NEDGRAVD OLJETANK ELLER.

Dersom du har en nedgravd oljetank som ikke lenger skal brukes, bør du undersøke. Med nedgravd oljetank menes tank under bakkenivå, som anvendes eller er tenkt. Egne planer for sanering av parkeringsplasser på gategrunn og. Akershus Energi Varme AS Arild Dahlberg, Teknisk sjef, . Forskrift om tømming av slamavskillere og tette tanker, Nesodden kommune, Akershus.


Disse partiene stiller til valg i Akershus.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg