fredag den 26. december 2014

Tømrer vikar

Viktech kan hjælpe dig me at finde din næste tømrer vikar - klik her og rekrutter en tømrer vikar nu! Eller søger du en tømrer vikar ? Vikan levere dine ekstra medarbejdere over hele landet. Har du akut brug for en tømrer , murer, elektriker eller lignende?


Er du på udkig efter en ekstra håndværker?

Kontakt os idag og find en løsning med vores konsulenter. Har I travlt og mangler arbejdskraft, kan I med stor sandsynlighed finde en vikar til tømrer , murer eller smed . Hvis du lejer en tømrer gennem flexicu er der ikke tale om en tømrer vikar. Du er formentlig uddannet maler, tømrer , smed eller har en anden praktisk uddannelse.


Du kan også være en erfaren produktionsmedarbejder med fokus på . Vi formidler desuden ufaglært arbejdskraft med stor erfaring inden for tømrerfaget. Har interesse for dit arbejde og .

Har du fået rigtig travlt på grund af ekstra ordrer eller andet, er vores tømrer vikarer en rigtig god løsning. Vores vikarer har bred erfaring med vidt forskellige . Skal en vikar have et opsigelsesvarsel? Som vikar er du dækket af de aftaler, der er indgået. Vikarer til tømrerarbejde og . Drift-Service formidler effektiv og pålidelig arbejdskraft på Sjælland. Find og book selv de(n) bedste mulige tømrer blandt pt.


Nyt job eller nye medarbejdere? Vi er dit lokale rekrutterings- og vikarbureau i Slagelse. Vi søger vikarer til industri, håndværk og administration. Tømrer søges til projekt i Vejle.


Rutineret tømrer med kørekort og egen bil søges. For en af vores kunder søger vi en dygtig og rutineret tømrer , som kan arbejde. Står du og mangler en tømrer, der kan træde til i en kort eller længere periode, kan du med fordel benytte dig af en tømrer - vikar.


Alle vores tømrere er faglærte og altid klar til at rykke u hvad . Mangler du en tømrer til at udføre et godt håndværk med høj kvalitet?

Videre engasjement avklares til sommeren. Faglært tømrer søkes til spennende prosjekter. For kunde søker vi tømrere til takjobb i Oslo. De vi søker bør ha erfaring fra slik jobb og erfaring fra legging av takstein, vedkommede må .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg