mandag den 22. december 2014

Bruke ipad som kartplotter

Noen som har erfaring med dette? Hvilken app bruker dere, og hvilken løsning for å montere ipaden i båten? Jeg kommer kun til å bruke dette . Jan Hvilket nettbrett som tillegg til kartplotter ? Aug Kartplotter vs iPad posts Apr iPad som kartplotter med og uten GPS posts May baatplassen.


Sahypaň görnüşi Jun Det finnes også GPS-moduler som kan tilkobles en iPad med kun WiFi-modul.

Raymarine WiFi- kartplotter for oppdatering og. May En iPad kan være både nyttig og gi underholdning for store og små om bord i båt. Skal du bruke iPaden som kartplotter , trenger du å ha den . Jun Bruk nettbrettet med GPS-app istedenfor kartplotter i båten. Billigere, fleksibelt og med flere bruksområder.


Vet ikke hva slags løsning du har på iPad , er det noe som bare er for Apple? Aug Hi,fikk følgende spørsmål fra kamerat men har selv ingen peiling men kanskje noen her har? Skal bruke ipad som kartplotter i båt (GPS).


Men med 3G-versjonen kommer også innebygget A-GPS, noe som er helt nødvendig for å kunne bruke den som kartplotter.

Apr En god kartplotter til båten koster mellom 10. Derfor velger mange heller å bruke et nettbrett med GPS-applikasjon i båten. Vi hadde med Apple iPad som referanse. Jun Vi har testet Apples iPad med kartapplikasjonen Navionics Marine: Europe HD.


Når man skal planlegge en tur er det vanlig å bruke et program på. Du må langt opp i pris for å få en kartplotter med en trykkskjerm som er . Jeg vurderer å kjøpe et billig nettbrett fra kina og bruke en sjøkart app. Skjærmens oppløsning og størrelse er så god at du må kjøpe . Aug Takketvære ziploc kunne jeg bruke iPad som kartplotter i båten i sommer. Også når vi mot formodning hadde litt regn eller vind og sjøsprøyt. Der en vanlig kartplotter – særlig en gammel en – bruker tid på å zoome seg ut og.


Ipad , og bruke sistenevnte som slave. Nov Apple selv liker å fremstille iPad Pro som proffenes iPad , og som en. Men du må ha tilgang til de rette appene for å bruke den til det du vil.


Jun Ett argument mot å bruke nettbrett til navigering, er skjermvisning i dagslys. Vi sjekket batteriets levetid mot en iPad Mini som jeg har vært .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg