torsdag den 15. januar 2015

Bahne butikker

Næstved Storcenter, Butik 2 Næstve. Finde alle ◴ åbningstider, adresser og telefonnummer for Bahne butikker i København og andre butikker. Bahne er en dansk kapitalkæde med butikker der sælger modetøj og accessories, brugskunst samt mindre hvidevarer.


Virksomheden tager sin begyndelse i . Det betyder, at Bahne til efteråret vil åbne to butikker, der blandt andet skal sælge Hays produkter. Det vil være Bahne - butikker , der i det nye koncept vil bestå af .

I øjeblikket driver virksomheden Bahne - butikker , men der er potentiale til endnu flere, mener kædens topchef, Jacob Bahne. Bahne i Bruuns Galleri er et inspirerende univers med hverdagsluksus, hvad enten du er på jagt. AARHUS: Den ombyggede og moderniserede Regina-bygning på hjørnet af Søndergade og Sønder allé i Aarhus er snart fyldt op med butikker.


I Bahne mødes livsstil, livskvalitet, mode og design. Bahne er mere end bare shopping, Bahne er gode tilbu events, livsstil og et. Bahne rabatkoder: Få på lækkert bolig tilbehør fra kendte mærker hos.


I alle Bahne butikker er der tilknyttet en personlig shopper, som kan hjælpe og . Bahne -koncernen vil rette fokus på sine kernekunder. De nye butikker bliver alle selvstændige Hay-shops.

I Kongensgade i Odense slog Bahne i uge dørene op for sin 19. Bahne Jylland - bahne , butikker , butikscenter, børnetøj, caféer, citycenter, dametøj, fashion, fitness, frisører, guldsme guldsmede - firmaer, adresser, . Hos Waterfront Shopping i Hellerup kan du shoppe hos Bahne , hvor livsstil og livskvalitet møder mode og design. Her finder du det flotteste udvalg af interiør til.


Hos Bahne finder du et stort univers af kendte mærker inden for boliginteriør,. På BROEN finder du butikker , der alle står klar til at byde jer indenfor i vores flotte,. Melanie Andersen (th) har designet et nyt krus, der fra efteråret bliver solgt i alle landets Bahne - butikker. Hos Bahne i Esbjerg finder du et univers af kendte mærker inden for . Bahne arbejder ud fra kerneværdier som er: ærlighe teamwork, faglig dygtighe glæde og præsentation. Bahne har i alt butikker fordelt over hele . Find en By Malene Birger-forhandler i nærheden af dig, og se vores inspirerende nye kollektion.


Jacob og Helle Bahne , der ejer butikskæden Bahne , bor med deres døtre i et 4kvadratmeter stort spektakulært hus. Jeg mener at huske at Sinnerup butikkerne, som iøvrigt før hed Bahne Bolighuset er butikker der tidligere har været en del af Bahne kæden, men ejet af en . Kædeløsning til alle Bahne butikker i Danmark med integration til Visma Business. Lige nu har familien ingen planer om at åbne flere, men de tre . Med et gavekort til Bahne får du mere end bare shopping.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg