tirsdag den 20. januar 2015

Organisk forbindelse synonymer

En organisk forbindelse eller et organisk stof er et medlem af en meget stor gruppe af kemiske forbindelser hvis molekyler alle indeholder kulstof. Søgning på “ organisk ” i Den Danske Ordbog. Find betydning, stavning, synonymer og meget mere i moderne dansk.


Beslægtede ordbeta Beslægtede ord. Trenger du synonymer til ORGANISK FORBINDELSE ? Se i vår kryssordbok med flere millioner synonymer.

Her får du hjelpen du trenger. Forbindelse med de andre Stykker, peger saa atter. Slægtens Brede, - Præst og Hykler betragtedes som Synonymer. Begrebet e anvendes i biologi ofte som synonym for ▻kemisk energi. En organiske forbindelse eller et organisk stof er et medlem af den gruppe af kemiske forbindelser hvis molekyler indeholder kulstof, med undtagelse af karbider . Akryleret olie Organisk kemisk forbindelse fremstillet ud fra en naturligt forekommende olie.


Incineration Synonym for forbrænding. Citizens Commission on Human Rights afslører ikke kun krænkelser af menneskerettighederne i forbindelse med området for mental sundhe men arbejder . Finn alle synonymer til ORGANISK FORBINDELSE i kryssord.

Lynrask søkemotor som oppdateres hver dag. Den online Dansk til Engelsk. Aug I forbindelse med årets skriftlige kemiopgaver (stx) er der opstået et spørgsmål. Synonymer : sammenslutning, tilknytning, forening, association. Kjære gjest, du får vist max synonym , max 5om innlogget.


Dersom du er tilfeldig dumpet inn på denne siden, prøv . I daglig tale kan vi finde på at bruge ordene sprit og alkohol som synonymer. Nanoteknologi Temaet i dette kapitel er bioteknologien i forbindelse med. Både organiske molekyler som DNA og protein samt uorganiske stoffer som fx . Oplever du tekniske problemer, eller har du brug for hjælp til et system eller en indberetning, kan du kontakte Socialstyrelsens support. Find all the synonyms and alternative words for organic compound at. Aalborg Universitets privatlivspolitik og cookiepolitik - Sådan behandler vi dine personoplysninger.


Spillere og ledere kan i forbindelse med rejser modtage nedenstående godtgørelser: Befordring. Ved rejser i forbindelse med . May Landdistrikternes Fællesrå der kæmper for at få afsat millioner årligt til hver af de regionale filmfonde i forbindelse med medieforliget. Søg mellem tusinder af internships og job!


Synonymordboken har over millioner synonymer og er perfekt til å løse kryssord! Underspillet, elegant, funktionelt.

Luksuriøse ure, der kombinerer moderne dansk design med schweizisk urmageri. DM skifter i mellem at blive afholdt hvert andet år i forbindelse med transportmessen i Herning, og hvert andet år på en skole, som både stiller plads og . Proteiner, aminosyrer og kulhydrater er organiske stoffer. En del proteiner ændrer deres struktur midlertidigt i forbindelse med at de udfører deres funktion.


Apr Selve fejringen af Margrete Vestager som æresalumne foregår 6. Alumnernes Dag på Københavns Universitet.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg