onsdag den 14. januar 2015

Wordfeud forkortelser

Wordfeud : Se de gode forkortelser - også med Z, C og X. Ord på bogstaver er værdifulde i Wordfeud. Med disse er det væsentligt. Det er kun forkortelser , der skrives med småt og som ikke kræver punktum, der.


Korrekte ordlister til dansk wordfeud. Definitionen på gyldige forkortelser i Wordfeud.

Hvilke regler gælder for at afgøre om en forkortelse er gyldig eller ikke gyldig i Wordfeud. Så er du kommet til det rette sted! Vi har nemlig, til netop dét formål, udviklet en række . Se hvilke forkortelser , du kan spille i Wordfeud.


HH, HF, TF og så videre) og or der udtales som forkortelser (PC, CV og så videre). Dette er ord som er - eller har vært - så vanlige. Hvis man vil blive bedre, giver det god mening at starte der, siger Andreas Rasholm. Normalt bliver forkortelser ikke godkendt, men forkortede .

Slå dine venner, familie og kollegaer med de længste og bedste ord! Mange vægtangivelser og måleangivelser er med i Wordfeud. Desværre indeholder ordbogen en del forkortelser , som ikke . Desværre er der en del forkortelser , som afvises af spillet, selv om de . CAD og LN blir ikke lenger godkjent, fordi det er forkortelser. Akkurat som i Scrabble får du ikke lov til å legge egennavn og forkortelser. Som hovedregel tillates det ikke at forkortelser spilles i Wordfeud.


Noen forkortelser er lov, andre ikke, og det får vi mye tilbakemelding på. Find ord man kan danne ud fra opslagsordet. Det er en del forkortelser og gradbøyninger av adjektiv som ikke skulle vært tillatt . Og disse bør du kjenne til om du vil sanke poeng! Lær å se gode ord - eller juks - som gir mange poeng.


Forkortelser som er har gått inn i språket . BS eller bs substantiv, fælleskøn. Oprindelse fra engelsk BS, forkortelse for Bachelor of Science. CD-en), og kan derfor ikke legges i Wordfeud. Unntak er forkortelser som har .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg