fredag den 16. januar 2015

Universal mobilholder til sykkel

Denne mobilholderen til sykkel brukes til å feste en mobiltelefon, PDA eller iPod på sykkelstyret. Mobilholder til sykkel som er svært enkel . Stabil holder for å montere mobiltelefon eller lignende på et sykkelstyre. Det finnes en drøss med sykkel - og treningsapper som gjør det attraktivt å ta med mobilen på sykkeltur, da gjerne i baklomma på sykkeltrøya . Legg i ønskeliste Fjern fra ønskeliste. Universal mobilholder til sykkel.


Tar liten plass på styret, lett å montere. Justerbar, passer alle typer mobiltelefon. Svært stabil holder for å feste mobiltelefon eller lignende på et sykkelstyre. Bruk for eksempel smarttelefonen som en avansert GPS-utstyrt sykkelcomputer!


Unngå at mobilen knuser når du er ute og sykler. Denne holderen passer til de fleste mobiler og kan roteres 360 . Perfekt når du vil dokumentere turen eller finne veien. Vår mobilholder for mobil sitter godt fast i sykkel eller mc-styret uten å skade . Fest PDAen, mobilen eller MP3-spilleren din på sykkelen med denne universalholderen. Holderen er veldig lett å montere på sykkelen , . The quick release strap allows fast and easy attachment and. Targus AWE77EU universal nettbrett.


Gjør reisen morsommere for de i baksetet. Passer de fleste biler og nettbrett. Sammenlign tilbud på Mobil holder sykkel i kategorien Utstyr til mobiltelefon fra en.


Sykkelfeste for Mount it- mobilholder. Mer informasjon om Linocell Mount it, sykkelholder for mobilholder. Skaff deg en universal , modellspesifik eller vanntett sykkelholder.


Fest telefonen til sykkelen , slik at du vil få den til sykkel på sykkelturen. Feste for Mount it-mobiltelefonholder, Linocell Mount it- mobilholder universal XL. Leveres med elastisk innlegg i gummi som gjør at holderen sitter godt.


Delene som holder telefonen . En mobilholder holder mobilen trygt på plass, uansett om det er en . M-WAVE STYREFESTE FOR GARMIN UNIVERSAL 22-38. Vanntett mobilveske med touchfunksjon. Vesken har sveisede sømmer og dobbel lukking for å tåle regn og rusk.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg