mandag den 26. januar 2015

Ord med dobbelt a

I et enkelt ord der kan udtales enten med å-lyd eller med a-ly kan man valgfrit skrive å . Har du brug for ord der indeholder rr ? Listen over ord med rr er her på denne side. Ord med høj pointscore vises først. Dobbelt Dublet Ordet “ARVERET” har en dobbelt dublet med “E” og “R”. Som konsekvens af den store popularitet som spillet Wordfeud har opnået, er der blevet en større og større .

Interessen for ordlister har aldrig været større end den er lige nu, hvilket uden tvivl skyldes den enorme popularitet som Wordfeud . Derfor har vi lavet en til dig. Især når du spiller Wordfeud kan det være godt at . Tidligere på siden diskuterede jeg også ord med dobbelt initialt UU, men lad os se på problemet helt generelt. Ved hjælp af DAT er det jo . Er dit spil gået i hårdknude fordi du mangler ord med T? Kig i ordlisterne og få udvidet dit ordforråd.


Find alle ord med T og vind i Wordfeud og Scrabble. I et dobbelt isogram står hvert bogstav gange.

Der er mange ord med denne længde, men så vidt jeg kan se er forstuvning (og afledninger heraf) det eneste . Her er Fra til konsonanter. Selvlyden ellers vilde blive lang, og Roden . På dansk betegnes bogstavet dobbelt -s og hed tidligere skillings-s. Hvis du kommer i tvivl om, hvorvidt ordet, du sidder med , skal skrives med enkelt eller dobbelt konsonant, så kan du lytte dig frem til svaret. Se flere ord med samme stavning under søgeresultatet til højre.


Enkelte ord har dog også et lille tryk (bitryk) på en anden stavelse. Hvis man stopper sin nåleondskabsdukke med dejlig kinesisk te: voodoooolongdukke. Josephus giver tilkiende Aarsagen til denne Skilsmisse med dobbelt lydende Ord JH . Ord skal ikke bruges til at slå hinanden i hovedet med , siger.


Planen er at komme op på dobbelt så mange, og i dag er de kommet et lille . Det er ikke synderligt svært at finde et par underlige ord iblandt de 750. Forlaget skriver: Lkker tyk papbog med Mimbo Jimbo som kan mange ord. Du kan lre mange flere ord sammen med Mimbo Jimbo og alle hans venner. Der findes vistnok ikke et eneste Ord i Sproget, der rimer paa jeg, saaledes som.


Klikk her for å se denne listen over ord på dobbelt.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg